Ένα παραμυθοπωλείο και 4 μέρη για να βγεις πριν τα Χριστούγεννα! (pics)

Gazzetta team
Ένα παραμυθοπωλείο και 4 μέρη για να βγεις πριν τα Χριστούγεννα! (pics)
Οι πιο εορταστικές μέρες του χρόνου πλησιάζουν και το Gazzetta σε βάζει στο κλίμα. Θες, δεν θες.

Τι εννοείς δεν είσαι σε φάση για τα Χριστούγεννα;

Σου βγάλαμε πρόγραμμα για ακόμη μία εβδομάδα, οπότε εσύ απλώς φοράς τα καλά σου (λέμε τώρα) και ακολουθείς.

Δευτέρα

Κόκκινο κρασί και κουβέρτα στα τραπεζάκια έξω από το Heteroclito για του θαρραλέους. Θα μπεις κατευθείαν στο κλίμα και θα κάνεις και food pairing με την επιλογή της σωστής ποικιλίας στο Κέντρο της Αθήνας. Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την πιο εορταστική εβδομάδα της χρονιάς.

Τρίτη

Ένα πολύ δυνατό burger είναι ό,τι πρέπει για μια Τρίτη, αλλά και για να κλείσει σωστά ο χρόνος. Ανέβα, λοιπόν, στα βόρεια και στο Gigi και άσε τα υπόλοιπα στους ειδικούς. Για τους μερακλήδες, εδώ υπάρχει και το double trouble με διπλό μπιφτέκι.

Τετάρτη

Ξέρουμε δεν είσαι παιδάκι, αλλά τέτοιες μέρες καλό θα ήταν να μαζέψεις όση αθωότητα σου έχει μείνει και να πεταχτείς μέχρι το Αιγάλεω. Το διάσημο παραμυθοπωλείο, που ακούει στο όνομα Cap Cap, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε μυήσει στις πιο γλυκές συνταγές. Και εσένα και την οικογένειά σου.

Πέμπτη

Αν ακούς Galaxy και το μόνο μπαρ που σου έρχεται στο μυαλό βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Hilton, πρέπει να περάσεις άμεσα από τη Σταδίου. Ένα ιστορικό σποτ που δεν χαμηλώνει το φως και μαζεύει καλό και ψαγμένο κόσμο (οι έμπειροι δημοσιογράφοι το τιμούν μια στο τόσο) σερβίρει τα καλύτερα ποτά και σου βγάζει και ψημένο ψωμί του τοστ για να τα συνοδεύσεις. Τίμιο.

Παρασκευή

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς δεν είμαστε σε θέση να ρισκάρουμε. Ποτό στο Κέντρο και στο κλασικό αγαπημένο στέκι 7 Jokers για να κάνεις και τον συνειρμό με την τράπουλα και τις γιορτές. Ή απλώς για να απολαύσεις τη μουσική και την παρέα.

Καλά Χριστούγεννα είπαμε;