Τι παραγγέλνουν οι ποδοσφαιριστές στα εστιατόρια; (pics)

Γιάννης Κονταξής
Τι παραγγέλνουν οι ποδοσφαιριστές στα εστιατόρια; (pics)
Ροναλντο, Οζίλ, Μέσι... Ποιο πιάτο επιλέγουν οι διεθνείς άσοι πριν σκοράρουν; Του Γιάννη Κονταξή.

Τους έχουμε δει τόσες φορές να πρωταγωνιστούν στους αγωνιστικούς χώρους. Έχουμε ξοδέψει άπειρες ώρες να μιλάμε για αυτούς και το πόσο πολύ συμβάλλουν στην εξέλιξη του αθλήματος. Ξέρουμε τι αμάξι οδηγούν, ποια είναι η σύζυγός τους και ποιο είναι το αγαπημένο τους φαγητό.

Τι δεν γνωρίζαμε, όμως; Αν ερχόταν κάποιος από αυτούς στην Ελλάδα, τι θα έτρωγε;

Το ψάξαμε, ρωτήσαμε τους ειδικούς στο Chefi, το αγαπημένο μας εστιατόριο στο Χαλάνδρι, και έχουμε τις απαντήσεις!

Λιονέλ Μέσι - Κοτόπουλο Φιλέτο Σχάρας

Σνίτσελ από καπνιστό χοιρινό, μπιφτέκι, πατάτες, κρεμμύδια και τυρί είναι το αγαπημένο φαγητό του αργεντινού άσου, όπως έχει αποκαλύψει η η μητέρα του. Ακούγεται πολύ λαχταριστό και σίγουρα, αν ο Μέσι πήγαινε για φαγητό στο Chefi, θα προτιμούσε ένα κοτόπουλο φιλέτο σχάρας που σερβίρεται με νιόκι πατάτας, πεπερονάτα, σως ντομάτας και φρέσκων μυρωδικών. Θα ήταν ίσως το πιο γευστικό γκολ της καριέρας του!

Κριστιάνο Ρονάλντο - Χταπόδι Στη Σχάρα

Ως γνήσιος Πορτογάλος ο Κριστιάνο λατρεύει το ψάρι και κυρίως την παραδοσιακή συνταγή της χώρας του που περιλαμβάνει φρέσκο μπακαλιάρο με ομελέτα και πατάτες τηγανιτές. Επομένως, αν κάποια στιγμή ο δρόμος του τον βγάλει Χαλάνδρι για ποτό, μπορεί να πρώτα να κάνει μια στάση στο Chefi και να δοκιμάσει το παραδοσιακό ελληνικό χταποδάκι στη σχάρα που συνοδεύεται πινελιά από μελάνι σουπιάς, ζελέ ούζο, σούσι λαχανικών και καπνιστή μελιτζάνα. Θα ξετρελαθεί!

Τζο Χαρτ - Rib Eye

Ο άγγλος τερματοφύλακας μπορεί να αγωνίζεται στην ιταλική Τορίνο, αλλά η μεγάλη του αγάπη παραμένει μια καλοψημένη μπριζόλα και όχι οι μακαραονάδες και οι πίτσες. Αν λοιπόν δεν βρίσκει καλή μπριζόλα στον ιταλικό βορρά, ας περάσει μια βόλτα από το Chefi και να παραγγείλει ένα Rib Eye που μπορεί να απολαύσει με baby potato και σάλτσα είτε από πιπέρι, παρμεζάνα και δεντρολίβανο είτε από μανιτάρια και μουστάρδα. Έπειτα τον βλέπουμε να υπογράφει συμβόλαιο με ελληνική ομάδα και να μένει για πάντα στα μέρη μας!

Νεϊμάρ - Φρέσκες Παρπαδέλες Ταρτούφο

Ο βραζιλιάνος σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ιταλική κουζίνα και σίγουρα θα εύχεται συνεχώς να παίζει αντίπαλος με ιταλικές ομάδες. Οι φρέσκες παρπαδέλες ταρτούφο με ραγκού μανιταριών, παρμεζάνα και φρέσκο θυμάρι θα κάνουν τον Νεϊμάρ να ξεχάσει την Ιταλία και να συνειδητοποιήσει ότι μακαρονάδα σαν του Chefi, με φρέσκα ελληνικά προϊόντα, δεν θα βρει πουθενά.

Μεσούτ Οζίλ - Μπάλα Σοκολάτας

Με τόσο γλυκό αριστερό σουτ, ο Οζίλ δεν γινόταν να μην είναι και στην πραγματικότητα μεγάλος γλυκατζής. Ο γερμανός άσος ξετρελαίνεται για παγωτό και ας ξέρει ότι πρέπει να έχει ισορροπημένη διατροφή. Αν μάθει ότι το Chefi σερβίρει για επιδόρπιο μους σοκολάτα - εσπρέσο με καραμέλα βουτύρου, καρύδα και παγωτό βανίλια, τον φανταζόμαστε ήδη να έχει μόνιμα το δικό του reserved τραπέζι.

Για περισσότερες απολαυστικές συνταγές:

Chefi: Περικλέους 31, Χαλάνδρι. Τρίτη - Σάββατο: από τις 19:00.

Πληροφορίες στο www.chefi.gr, στο therestaurant@chefi.gr και στο τηλ. 210 6815 774.