Ποια είναι η καλύτερη ελληνική κωμική σειρά όλων των εποχών; (Poll)

Gazzetta team
Ποια είναι η καλύτερη ελληνική κωμική σειρά όλων των εποχών; (Poll)
Ψήφισε στο Poll του Gazzetta τη σειρά που πιστεύεις ότι αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή.

Πολλοί από εμάς αισθανόμαστε τυχεροί που ζήσαμε τη χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης. Τότε που υπήρχαν πάρα πολλές καλές σειρές, σχεδόν κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Τις βλέπαμε φανατικά για να πούμε πρώτοι τις ατάκες που ακούσαμε την επόμενη μέρα στο σχολείο, περιμέναμε πώς και πώς να φτάσει το βράδυ εκείνο που «έπαιζε» στην τηλεόραση.

Κάποιες τις αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας φορά που παίχτηκαν, κάποιες άλλες τις «πετύχαμε» στην επανάληψη. Μερικές δεν μας «έκαναν κλικ» αμέσως, κάποιες άλλες χρειάστηκαν 2-3 φορές για να κολλήσουμε.

Με ορισμένες από αυτές μεγαλώσαμε παρέα. Σταματούσαμε το διάβασμα για τις εξετάσεις για να δούμε το καινούργιο επεισόδιο (και οι γονείς μας δεν είχαν πρόβλημα με αυτό), γυρνούσαμε νωρίτερα από την μπάλα το καλοκαίρι για να προλάβουμε να δούμε την επανάληψη. Και σαν φοιτητές δεν βγαίναμε από το σπίτι ούτε σε ladies night για να δούμε το καινούργιο επεισόδιο.

Κάποιες είχαν λίγα επεισόδια, άλλες τις χορτάσαμε για χρόνια. Μερικές τις βλέπουμε ακόμα σε επαναλήψεις, κάποιες άλλες μόνο στο YouTube.

Αντιγράψαμε χαρακτήρες πρωταγωνιστών, ερωτευτήκαμε τις πρωταγωνίστριες, αγαπήσαμε τους δεύτερους ρόλους, φανταστήκαμε ότι και εμείς συμμετέχαμε στην σειρά.

"If you had, one shot" λοιπόν, που λέει και ο Eminem.

Ψήφισε μόνο μια!

Σκέψου το καλά πριν για να βγάλεις την καλύτερη ελληνική κωμική σειρά όλων των εποχών!

Και εδώ είμαστε για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα...