Ποτό στο Χαλάνδρι και άλλα 4 μέρη για να βγεις αυτή την εβδομάδα

Gazzetta team
Ποτό στο Χαλάνδρι και άλλα 4 μέρη για να βγεις αυτή την εβδομάδα
Το Gazzetta έχει αποδείξει πια ότι ξέρει να περνάει καλά. Ακολούθησε τις προτάσεις του κατά γράμμα και δεν θα χάσεις.

Αυτή την εβδομάδα το Gazzetta βλέπει μικρού μήκους ταινίες, επιμένει στα γνωστά του στέκια και εντοπίζει ψαγμένες γωνιές στην πόλη για εκείνους που βαριούνται τα ίδια και τα ίδια.

Ποιος αντέχει να ακολουθήσει;

Δευτέρα

Περισσότερες από 160 ταινίες από τριάντα χώρες συµµετέχουν στο 2ο ANIMATION MARATHON. Εσύ θα λείπεις; Είσαι δεν είσαι φαν, καλό είναι να περάσεις μετά τις 20.00 μια βόλτα από το Ρομάντσο, καθώς σήμερα ξεκινούν οι 10 ώρες προβολών. Α! Και η είσοδος είναι ελεύθερη. Τρέχα!

Τρίτη

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Τρίτη δεν είναι μέρα για να βγεις. Έχει και ματς. Πήγαινε, λοιπόν, χτύπα ένα burger στον Χολαργό, στο Juicy Grill, και άσε τα υπόλοιπα να κυλήσουν όμορφα. Για τους δυνατούς παίκτες η καλύτερη επιλογή είναι το Ari Gold – έχει μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια, κατσικίσιο τυρί και «ενισχυμένη» μαγιονέζα.

Τετάρτη

Μια μπίρα επιτέλους! Το Silly Wizards στην Αγία Παρασκευή είναι η πιο ψαγμένη παμπ για να πας με την παρέα σου. Επιβιβάσου στο βαγόνι της Πελοποννήσου (η οδός είναι αυτή) και ένας κόσμος γεμάτος Pilsner και Weiss σε περιμένει. Ό,τι πιο κοντινό στον παράδεισο για τη μέση της εβδομάδας.

Πέμπτη

Στο Chelsea Hotel πόσο καιρό έχουμε να πάμε; Βρέχει δεν βρέχει πρέπει να περάσουμε από την πιο γνωστή γωνιά του Παγκρατίου για να πάρουμε τη δόση μας: είτε από καφέ είτε από ρακές οι πιο μερακλήδες. Αν είναι να κάτσεις μέσα, ο Iggy Pop και ο Charles Bukowski θα σου κάνουν παρέα. Δεν τους έχει πάρει το μάτι σου στον τοίχο;

Παρασκευή

Στο Χαλάνδρι μάλλον δεν θα βρεις να παρκάρεις, αλλά αν θες να περάσεις καλά αξίζει να το προσπαθήσεις. Mr. Peacock λοιπόν για το τέλος της εβδομάδας και πιάσε μια θέση στη γεμάτη μπάρα για εντυπωσιακά cocktails.

Αν αντέχεις, το επόμενο πρωί επιστρέφεις για να δοκιμάσεις και τα πιο δελεαστικά pancakes της πόλης.