«Ποιο 18-2 και μ..., να φοράτε φουστάνια!»

Gazzetta team
«Ποιο 18-2 και μ..., να φοράτε φουστάνια!»

bet365

«Τυφώνας» Θανάσης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση, με ακραία λόγια, στον Ολυμπιακό, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σκινδήλια και τόνισε ότι «Έχω γαμ... 6 φορές την Ευρώπη»!

Για 5η συνεχόμενη φορά ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος είναι υπόθεσων «αιωνίων». Κι όπως τις προηγούμενες φορές, άρχισε πρόωρα! Απ' τη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ, παρόντων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και της Αστυνομίας.

Σε απόδοση 1.55 στην sportingbet η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό

Αφορμή η περσινή κατάσταση με τις συνεχόμενες αναβολές και το τελικό αποτέλεσμα, που έστειλε στις εξέδρες του Ελληνικού λίγους (βλ. Παναθηναϊκός) έναντι πολλών (βλ. Ολυμπιακός) ελέω του αντίτιμου του εισιτηρίου (€75), κάτι που ανάγκασε τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Γιαννακόπουλο, να ξεσπαθώνει κατά του «αιωνίου» αντιπάλου.

Η σύσκεψη άρχισε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να προσπαθεί να αποτρέψει το... μοιραίο: «Θέλουμε να αποφύγουμε τον πόλεμο. Άμα θες να τον αποφεύγεις, πρέπει να πηγαίνεις για πόλεμο, έλεγαν οι μεγάλοι στρατηγοί. Έχουμε έτοιμο ένα πλάνο από πέρυσι. Ελπίζω να το ακολουθήσουμε. Αν έχουμε άλλες προτάσεις, ευχαρίστως να τις ακούσουμε. Θέλω να σας παρακαλέσω αυτές τις 10-20 ημέρες που μεσολαβούν, να μην έχουμε αντιδικίες, ανακοινώσεις και πράξεις που θα δυναμιτήσουν το κλίμα. Αυτό το πραγματάκι που λέγεται "μπάσκετ" λίγοι το αγαπάμε και πρέπει να το προστατεύσουμε» είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, που έβαλε κατά Ολυμπιακού. Και για αθέτηση της περσινής συμφωνίας, για το πρόσφατο μπλουζάκι του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλου (σ.σ. 18-2, ανέγραφε).

«Εγώ έχει έρθει με αγαθές προθέσεις για να τιμήσω την Ομοσπονδία, αλλά με βάζει σε σκέψεις η απουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εγώ ήρθα ως ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Μετά θα έρθουν από τον Ολυμπιακό και θα μιλούν για διαιτησία, για τα 18-2 και για άλλες μαλ...ες. Δεν είμαι διατεθειμένος να απεμπολήσω κανένα δικαίωμα», είπε και πρόσθεσε: «Πέρυσι είχαμε πει να μη δοθούν εισιτήρια σε χουλιγκάνους κι εκείνοι δεν το τήρησαν. Θέλουν πόλεμο; Θα τον έχουν 50 φορές. Το ίδιο πράγμα έκαναν οι Ολυμπιακοί και στον τελικό του βόλεϊ, στο Φάληρο, πριν λίγα χρόνια, όπου ήμουν και πήγαν να με κυνηγήσουν οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού, ενώ ο τελικός είχε αποφασιστεί να γίνει με σχολεία στις εξέδρες. Δεν θα το δεχτώ ξανά. Αυτό ήταν ανέντιμο, ανήθικο και τρισάθλιο. Είμαι διατεθειμένος να μην γίνει ο αγώνας, δεν θα είμαι εγώ ο μαλ... της παρέας. Έχουμε βάλει 200 εκατ. ευρώ στο μπάσκετ. Θέλω να πάνε όλα καλά. Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Παναθηναϊκός θα τα μοιράσει. Εγώ είμαι Σπαρτιάτης, είμαι άντρας και έχω μάθει να φοράω παντελόνια και να τα τιμάω. Άλλοι πρέπει να φορούν φουστάνια, γιατί δίνουν το λόγο τους και μετά κάνουν άλλα».

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, που βρίσκεται στη σύσκεψη μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδος (σ.σ. ο μάνατζερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδος αντιστοίχως), προσπάθησε να αντικρούσε τις κατηγορίες, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται κανονικά από τη διοίκησή του. Εμείς δώσαμε λίστες τις οποίες έλεγξε η αστυνομία».

Αλλά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν είχε πει την τελευταία λέξη του: «Φέρτε και ξένους διαιτητές, φέρτε και τον Γκόντα να σφυρίξει. Μία δεν θέλετε τον έναν, μία δεν θέλετε τον άλλον».

Κι αφού τα πνεύματα κάπως ηρέμησαν, πήρε το λόγο κι η Αστυνομία, που εισηγήθηκε παρουσία 900+900 ατόμων, με την τιμή εισιτήριου να ορίζεται στα 40€. Eνώ δεν δόθηκε απάντηση για το εάν έγινε ταυτοποίηση πέρσι των οπαδών την ίδια ώρα που ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να βγουν από την αίθουσα.

Χαμός, Μέρος δεύτερο!

Η σύσκεψη για τον τελικό είχε τελειώσει, αλλά όχι κι ο χαμός. Η κλήρωση των διαιτητών της 20ής αγωνιστική της Α1 αποτέλεσε νέα αφορμή για νέο επεισόδιο, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, που έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ αποκλειστικά για την κλήρωση της αγωνιστικής.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη: «Ήρθα αν εκφράσω τα παράπονά μου και τις σκέψεις μου. Δεν είναι δυνατόν προπονητής να μιλάει για διαιτητές (σ.σ. Ίβκοβιτς για Τανατζή). Όποιος παραπατάει, να τον βάζετε στη θέση του. Το αγαπητιλίκι τελείωσε, όποιος παίζει με τον Παναθηναϊκό είναι γελασμένος. Τέρμα αυτά. Έχω γαμ... την Ευρώπη 6 φορές και δεν μπορούν να μου λένε εμένα για Γκόντες και Τανατζήδες!»

Ο Στέλιος Συμεωνίδης παρακάλεσε «να μη στοχοποιούνται οι διαιτητές» και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ,Γιώργος Σκινδήλιας, για να πει: «Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να ομιλεί!».

Και... ξαναρχίσαμε!

«Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις εμένα να μη μιλάω. Θα πείτε εσείς για τον Παναθηναϊκό; Δε θέλουμε άλλα νταηλίκια. Έδωσες το χέρι σου πέρυσι για τα εισιτήρια και δεν το τηρήσατε» απάντησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, για να ακούσει πάλι: «Πώς μιλάτε έτσι; Δεν δικαιούστε!».

Κι ακολούθησε νέα έκρηξη Θανάση Γιαννακόπουλου, με τους δύο να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο!

«Στα αρχ... και όπως τα λέω να τα γράψουν, δε με νοιάζει. Έχω γαμ... την Ευρώπη 6 φορές! Εσείς είστε οι λιμανίσιοι, εγώ είμαι από τη Σπάρτη κι είμαι υπόλογος και για τα λόγια και για τις πράξεις μου!», είπε σε έντονο ύφος, με την ασφάλειά του να επεμβαίνει και να τον βγάζει εκτός αίθουσας, όπου... πρόλαβε να πει και πάλι προς τον Γιώργο Σκινδήλια: «Άντε, υπάλληλε, θα μου μιλήσεις εμένα;». Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε εκ νέου λέγοντας «αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε». Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν αφού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τα γραφεία της ΕΟΚ.

 

Τελευταία Νέα