Με σύμμαχο τον χρόνο ο Τυριακίδης!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ευνοημένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως είναι ο τεχνικός του Αετού Σκύδρας Γιώργος Τυριακίδης καθώς έχει αρκετό χρόνο στη διάθεση του.

Όλο αυτό το διάστημα θα το χρειαστεί προκειμένου να μοντάρει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του μετά τις έντεκα μεταγραφές τις οποίες και πραγματοποίησε ο σύλλογος της Πέλλας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Άπαντες γνωρίζουν πως οι πιθανότητες παραμονής της ομάδας στην κατηγορία είναι πλέον μηδαμινές όπως όμως έχουμε αναφέρει και σε παλιότερο κείμενο θέλουν ο σύλλογος να αποχαιρετήσει με το κεφάλι ψηλά και η εν λόγω διακοπή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ευεργετική.

Σ’ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά η προπόνηση πραγματοποιήθηκε κανονικά στο γήπεδο της Σκύδρας το οποίο ήταν χιονισμένο, απόντες από την οποία ήταν οι Χαρμάνας και Κεφαλίδης με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ εάν το επιτρέψει ο καιρός αύριο η ομάδα αναμένεται να δώσει φιλικό με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Νέου Μυλοτόπου.

Πετράκης: Σπουδαία δουλειά στα Χανιά!

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου έκανε ο τεχνικός των Χανίων Γιάννης Πετράκης αναφερόμενος στην προσπάθεια την οποία γίνεται στην εφετινή χρονιά.

Ο έμπειρος κόουτς με δηλώσεις του στο athleticradio.gr μίλησε για το ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ του Εργοτέλη και του ΟΦΗ το οποίο έγινε την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ δοθείσης της ευκαιρίας και ερωτηθείς για την ομάδα του δήλωσε τα εξής: «Στα Χανιά γίνεται μια σπουδαία προσπάθεια. Δυσκολίες οικονομικές έχουμε, όπως υπάρχουν παντού. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας με αρκετά παιδιά κάτω των 22 χρονών.

Μας λείπει η εμπειρία, αλλά θα παλέψουμε. Υπάρχει ταλέντο και μια καλή βάση για τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα μπορεί να προχωρήσει. Στα Χανιά υπάρχει δυναμική. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος. Η ομάδα θέλει χρόνο και υπομονή. Έχει μπει μια βάση και γίνεται καλή δουλειά».

Φιλικό με Ηράκλεια ο Οδυσσέας!

Ακόμα ένα φιλικό μετά από εκείνο της Τρίτης απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου τον οποίο και νίκησε με 2-1 (Τσελεμπής, Μπασιούκας- Κολοκοτρώνης) θα δώσει το Σάββατο ο Οδυσσέας Αναγέννησης με αντίπαλο την έτερη ομάδα των Σερρών τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Αναγέννησης Σάκης Αλεξίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού ενώ ενδεικτικό του γεγονότος αυτού είναι το ότι στο φιλικό το οποίο έγινε εντός της εβδομάδας κάτω και από τις όχι το δυνατόν καλύτερες συνθήκες λόγω της βροχής που έπεφτε πήραν μέρος κανονικά όλοι οι παίκτες με τους τελευταίους να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χτεσινό ρεπό τον οποίο είχαν.

Αναβλήθηκε το φιλικό με Θρασύβουλο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Κεραυνού Γλυφάδας μέσω της οποίας γνωστοποιεί την αναβολή του προγραμματισμένου φιλικού με αντίπαλο τον Θρασύβουλο λόγω οικονομικών προβλημάτων τα οποία ταλανίζουν την ομάδα της Φυλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε πως το αυριανό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Θρασύβουλου αναβάλλεται, καθώς ενημερωθήκαμε από τον προπονητή της ομάδας του Θρασύβουλου κύριο Γεωργαμλή, πως οι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου δεν θα αγωνιστούν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Φυλής. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου. Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε σύντομα».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως λίγα λεπτά αργότερα ο σύλλογος των νοτίων προαστίων εξέδωσε νέα ανακοίνωση κάνοντας γνωστό πως στη θέση του παραπάνω αναβληθέντος φιλικού που ήταν να γίνει το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί καινούριο με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Νέα Ιωνία την ίδια μέρα και την ίδια ώρα. Αναλυτικά το περιεχόμενο της:

«Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο δελτίο Τύπου το φιλικό με τον Θρασύβουλο αναβλήθηκε. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, σε συνεννόηση με την διοίκηση, μετά από συζήτηση βρήκε αντίπαλο γι τη διεξαγωγή φιλικού. Αντίπαλος θα είναι η Νέα Ιωνία ομάδα που αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 14:00 στο γήπεδο του Ελληνικού».

Παρών και ο Σάλιβαν!

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της μίνι προετοιμασίας το οποίο εφαρμόζει εδώ και λίγο καιρό ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς Γιώργος Στράντζαλης. Τα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό των Ποντίων ήταν ότι επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Σάλιβαν που αποτελούσε τον μοναδικό απόντα έχοντας έτσι όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Φιλικό με αντίπαλο τον Διγενή Λακκώματος πρωτοπόρο του 2ου ομίλου του Περιφερειακού θα δώσουν το Σάββατο στην έδρα του πρώτου οι «ροσονέρι» μιας και η ομάδα της Χαλκιδικής έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.


 

Τελευταία Νέα