Πυροβόλησε και σκότωσε αλλοδαπό ληστή

Gazzetta team
Πυροβόλησε και σκότωσε αλλοδαπό ληστή
Έγκλημα στην Παιανία τα ξημερώματα, όπου ένας πολίτης πήρε το νόμο στα χέρια του. Μετά από την μάχη σώμα με σώμα με τον αλλοδαπό ληστή, βγήκε στον δρόμο κυνηγώντας τον, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε!

Απίστευτο περιστατικό ξετυλίχτηκε τη νύχτα στην παλαιά πόλη της Παιανίας. Όλα ξεκίνησαν, λένε οι κάτοικοι, λίγο μετά τις δύο και μισή τα ξημερώματα. Τρεις ληστές εισέβαλαν σε ένα σπίτι. Οι ένοικοι όμως τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν.

Οι ληστές όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς εισέβαλαν και σε ένα δεύτερο σπίτι λίγο αργότερα. Σε αυτή την οικία χτύπησε ο συναγερμός, αλλά οι ληστές, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, εισέβαλαν στο σπίτι πάραυτα.

Στη συνέχεια απείλησαν την ιδιοκτήτρια λέγοντάς της να απενεργοποιήσει τον συναγερμό. Δεν έχει γίνει γνωστό αν είχαν όπλα, όμως με τη φασαρία οι γιοι της ιδιοκτήτριας ξύπνησαν και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, τους οποίους και καταδίωξαν.

Ενημερώθηκε η αστυνομία, αλλά οι τρεις δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν και παρά τις σύντομες έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκαν.
Λίγο αργότερα, στις 04:00 περίπου τα ξημερώματα, οι ληστές φαίνεται πως το πήραν... προσωπικά και επέστρεψαν στο ίδιο σπίτι! Αυτή τη φορά βρήκαν τους ένοικους πιο προετοιμασμένους, για κακή τους τύχη.

Ο ένας από τους ενοίκους είχε κυνηγετικό όπλο. Όταν είδε ξανά στο σπίτι τους ληστές άρχισε να τους καταδιώκει. Βγήκε στο δρόμο και τους κυνήγησε, και πυροβόλησε μία φορά. Η σφαίρα του 26χρονου πέτυχε τον ένα ληστή που ήταν 45χρονος Αλβανός και τον σκότωσε.