Μονό χρυσό δεν ήταν το σετ στο Ρέντη...

Μονό χρυσό δεν ήταν το σετ στο Ρέντη...

Φώτης Καρακούσης
Μονό χρυσό δεν ήταν το σετ στο Ρέντη...

bet365

Παρότι στο κανονικό παιχνίδι απέναντι στην Μπιάλιστον ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα επικρατώντας με 3-0, στο... χρυσό σετ οι «ερυθρόλευκες» έχασαν την λάμψη τους ηττήθηκαν με 15-12 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αυτοκτονία, καθώς όπως και να το κάνουμε όταν κάνεις για πλάκα το 3-0 (25-16, 25-19, 25-18 και 12-15 το χρυσό σετ) και στέλνεις την πρόκριση στο χρυσό σετ μέσα στην έδρα σου, δεν νοείται να την χάνεις. Και όμως ο Ολυμπιακός το έκανε κόντρα στην πολωνική Μπιάλιστοκ.

Τα κορίτσια του Τέλη Σωτήρχου έκαναν ότι ήθελαν τις Πολωνέζες δείχνοντας πως όχι μόνο θα πήγαιναν το ματς στο χρυσό σετ, αλλά θα έπαιρναν και σχετικά εύκολα την πρόκριση. Ωστόσο παρά το άνετο 3-0, εκεί που έπρεπε να τα δώσουν όλα, προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους με συνέπεια να αποκλειστούν από την επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ.

Ολυμπιακός: Κωνσταντίνου 17, Λούκοβιτς 11, Γιακουμή 11, Καβαθά 6, Χριστοδουλου 3, Τένεβα 8, Κονόμη (λ. 38%)/ Κοσμά 11, Μπουζουνιεράκη.

Μπιάλιστοκ: Κουρνικόφσκα 12, Τόμσια 14, Καμπαγέφσκα 5, Γκραντ 7, Εσντέλ 8, Σμίελ 11, Μπούλμπακ (λ. 57%)/ Πόλακ, Ζένο.

Σωτήρχος: «Είναι κρίμα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος δήλωσε: «Πλησιάσαμε πολύ κοντά στην ανατροπή και είναι κρίμα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν τα κορίτσια που δεν φτάσαμε στην πρόκριση. Για τρία σετ έπαιξαν καταπληκτικά. Ισως για αυτό το λόγο να επαναπαυτήκαμε στο «χρυσό» σετ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Μπιάλιστοκ. Η προσοχή μας στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας που αποτελούσαν τους πρωταρχικούς μας στόχους. Μας περιμένει μάλιστα και ένα σημαντικό παιχνίδι με τα Βριλήσσια».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα