Επίθεση σε Δρίκο και μηνύσεις
Ο μεγάλος Άλμπερτ Αϊνστάιν δείχνοντας για ακόμα μία φορά το πόσο έξυπνος είναι με μία ρήση είχε πει τα πάντα τονίζοντας: «Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο». Τα λόγια του επιβεβαιώθηκαν 100% σήμερα στην Σύρο Εκεί όπου ο κόσμος του Φοίνικα δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αναγκάζοντας ακόμα και τους παίκτες του Ηρακλή να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια.
Ωστόσο δυστυχώς υπήρξαν και δύο άσχετοι με το βόλεϊ και την ομάδα της Σύρου που με την ηλιθιότητα τους προσπάθησαν να χαλάσουν την γιορτή. Δεν το κατάφεραν αλλά την βλακεία τους την έκαναν. Συγκεκριμένα μετά τον τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος μαζί με τον παράγοντα του Φοίνικα Γιώργο Λεονταρίδη πήγαν προς το μέρος των δύο φίλαθλων προκειμένου ο προπονητής του «γηραιού» να τους ρωτήσει γιατί τον έβριζαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Λύση φυσικά δεν βρέθηκε (και πως να βρεθεί όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους ανθρώπους), ωστόσο την στιγμή που ο Δρίκος είχε γυρίσει την πλάτη του, ένας από τους δύο τον χτύπησε. Αμέσως ο προπονητής του Ηρακλή ζήτησε από την αστυνομικό που ήταν δίπλα να τους συλλάβει, κάτι που όμως δεν έκανε και στην συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση λέγοντας τα εξής: «Δεν θέλω επ ουδενί να γίνει κάτι ανάλογο στη Μίκρα, δεν θέλω να φτιάξω κλίμα, αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ και τέτοιες συμπεριφορές».
Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια κατακριτέα ενέργεια των δύο φιλάθλων, που ωστόσο δεν μπορεί να αμαυρώσει την άψογη συμπεριφορά των υπολοίπων. Μάλιστα ο κόσμος της Σύρου έφτασε στο σημείο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα και του αντίπαλου Αντρέι Κράβαρικ. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο ηλίθιος που χτύπησε τον προπονητή του Ηρακλή θα πρέπει να μείνει ατιμώρητος, αλλά θα είναι άδικο από την άλλη να χρεωθούν όλοι όσοι ήταν άψογοι, αυτή την βλακεία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
