Ραντούλιτσα: «Αυτό που μετράει είναι οι φίλοι, όχι τα μετάλλια»

Ραντούλιτσα: «Αυτό που μετράει είναι οι φίλοι, όχι τα μετάλλια»

Ραντούλιτσα: «Αυτό που μετράει είναι οι φίλοι, όχι τα μετάλλια»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ανέφερε πως το σημαντικότερο πράγμα δεν είναι το μετάλλιο, αλλά οι σχέσεις που έχει αποκτήσει με συμπαίκτες και προπονητές.  

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε Μέσο της Σερβίας

Για το πρωτάθλημα της Κίνας: «Έχω βρει τον εαυτό μου εκεί. Έχω ηρεμία και επιτέλους παίζω μπάσκετ όπως θα ήθελα να παίζω σε όλη την καριέρα μου και αυτό με κάνει χαρούμενο. Αυτό μοιάζει σωστό για μένα, η ικανοποίηση πως κάνω κάτι αρχίζοντας να κάνω κάτι προς την σωστή κατεύθυνση. Πίεση υπάρχει, όντας ένας από τους δύο ξένους της ομάδας και οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά είμαι τυχερός γιατί έχω προπονητή τον Μέμι Μπετσίροβιτς.

Έχει πάρει μεγάλο μέρος της πίεσης από πάνω μου. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, μου δίνει ελευθερία στο παιχνίδι μου κάτι που είναι χρήσιμο για την ομάδα και θεωρώ πως είναι ένας από τους λίγους που χρησιμοποιεί όλα τα μπασκετικά χαρακτηριστικά μου, επιτρέποντάς μου να παίζω με τον τρόπο μου. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προσπάθησε να το κάνει κι αυτός, αλλά όταν έχεις 12 καλούς παίκτες στην ομάδα, δεν μπορείς να επιτρέψει να παίξω με τον δικό μου τρόπο».

Για το πράγμα που έχει τη μεγαλύτερη αξία από κάθε μετάλλιο που έχει κατακτήσει με την εθνική ομάδα: «Ένα χρυσό μετάλλιο θα ήταν καλό για να κάνει λίγο πιο πολύχρωμη τη συλλογή μου. Όλα τα μετάλλια είναι στην οικογένειά μου. Ελπίζω να τα προσέχουν γιατί για μένα δεν είναι τόσο σημαντικά. Το κομμάτι των μεταλλίων έχει περισσότερη σημασία γι αυτούς.

Αυτό που μετράει για μένα είναι να περάσω χρόνο με τους φίλους μου από την ομάδα, τα αδέρφια μου, τους προπονητές. Αυτά κρατάω ως αναμνήσεις. Το μετάλλιο είναι ένα πράγμα, το υλικό μέρος δεν έχει σημασία για μένα, οι μνήμες και οι εμπειρίες μένουν για πάντα. Είμαστε φίλοι πάνω απ' όλα και μετά συμπαίκτες, επειδή βρισκόμαστε και εκτός εθνικής ομάδας».

Best of internet