Κουρμπάνοφ: Βρέθηκε θετικός σε τεστ κοκαΐνης, η τρίμηνη τιμωρία όμως λήγει... μία μέρα μετά την επιβολή της

Κουρμπάνοφ: Βρέθηκε θετικός σε τεστ κοκαΐνης, η τρίμηνη τιμωρία όμως λήγει... μία μέρα μετά την επιβολή της

Σπύρος Μαρκεζίνης
ο Νικίτα Κουρμπάνοφ της ΤΣΚΑ Μόσχας

bet365

Ο επί χρόνια παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νικίτα Κουρμπάνοφ βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης και του επιβλήθηκε τρίμηνος αποκλεισμός, ο οποίος όμως ολοκληρώνεται... μία μέρα μετά από την ανακοίνωσή του!

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ, επί πολλά έτη παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης έπειτα από τεστ που υποβλήθηκε για ντόπινγκλ κοντρόλ τον Οκτώβριο και η ρώσικη ομοσπονδία του επέβαλε την Πέμπτη (18/1) τιμωρία αποκλεισμού διάρκειας 3 μηνών, η οποία όμως θα λήξει... αύριο την Παρασκευή (19/1) !

Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι το γεγονός ότι η τιμωρία θα αρχίσει να ισχύει από την ημέρα που βρέθηκε θετικός, στις 20 Οκτωβρίου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ίδιος μόλις επτά ημέρες αργότερα είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση για προσωπικούς λόγους.

Έτσι, στο διάστημα της ποινής περιλαμβάνεται ο χρόνος που έχει μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων και αν το θελήσει, θα μπορέσει να επιστρέψει στα πλάνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας , δύο μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του.

Η ενημέρωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

@Photo credits: INTIME
 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα