Ομπράντοβιτς: «Τέλεια να είχα και τους δύο Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρ»

Ομπράντοβιτς: «Τέλεια να είχα και τους δύο Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρ»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Τέλεια να είχα και τους δύο Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρ»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε σε συνέντευξή του στους Μπόγιαν και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αλλά και στα «παράθυρα» της FIBA.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Μιλώντας στην «vecernji.hr», ο Σέρβος προπονητής απάντησε για το πως θα του φαινόταν να έχει τους δύο πρώην παίκτες του μαζί στην Φενέρμπαχτσε: «Θα ήταν τέλεια αν τους είχα και τους δύο στις θέσεις "2" και "3". Έφυγαν και οι δύο στη σωστή στιγμή για το ΝΒΑ. Ο Μπόγιαν είναι πλέον βασικός, ο παίκτης που ο προπονητής τον... ρίχνει στη μάχη κα ο Μπόγκνταν είναι ο καλύτερος παίκτης στο Σακραμέντο. Ο Μπόγιαν έχει απίστευτα χέρια, το σουτ δεν έρχεται από τα πόδια, αλλά από τα χέρια του και με ευκολία μπορεί να σουτάρει από τα 10-11 μέτρα και διαβάζει πολύ καλά τις φάσεις. Μπορεί ακόμα να εξελίσσει το παιχνίδι του».

Όσο για τα «παράθυρα», σχολίασε για ακόμα μια φορά: «Πάντα λέω πως οι παίκτες πρέπει να παίζουν για την εθνική τους ομάδα, είναι η ύψιστη τιμή. Αλλά μόνο την κατάλληλη στιγμή και τα "παράθυρα" του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου δεν είναι αυτή η στιγμή. Δεν είναι φυσιολογικό για τις εθνικές να παίζουν χωρίς τους καλούς τους παίκτες, που εκείνη την στιγμή είναι στο ΝΒΑ ή την Euroleague, αλλά προφανώς αυτό δεν είναι ξεκάθαρο σε κανέναν».

Σχετικά με την ενδεχόμενη απουσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Σλοβενίας, από το Mundobasket 2019 της Κίνας, υποστήριξε: «Αυτό δεν είναι σίγουρα φυσιολογικό. Πέρα από αυτό, δεν ήταν καλύτερο όταν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ήταν ανά δύο χρόνια, ενώ τώρα είναι τέσσερα; Αυτές οι αποφάσεις μου φαίνονται παράξενες».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα