Δύσκολα το 2-0 η Φενέρ, τα... έχωσε στους οπαδούς της ομάδας του ο Ομπράντοβιτς!

Gazzetta team
Δύσκολα το 2-0 η Φενέρ, τα... έχωσε στους οπαδούς της ομάδας του ο Ομπράντοβιτς!

bet365

Η Φενέρμπαχτσε είδε και έπαθε μέχρι να νικήσει την Μπάνβιτ στην παράταση και να κάνει το 2-0 στη σειρά ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν έξαλλος με την λιγοστή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Η φιναλίστ της EuroLeague χρειάστηκε την βοήθεια του έξτρα πεντάλεπτου για να νικήσει με 98-93 και να κάνει το 2-0 στη σειρά.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εντυπωσιακός με 18 πόντους και 7 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ της Φενέρ ήταν ο Ουοναμέικερ με 24 πόντους και 5 τελικές πάσες.

Βέβαια την παράσταση έκλεψε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήταν... έξω φρενών με την μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο!

«Είναι λυπηρό να παίζουμε δύο ημιτελικούς και να έχουμε στο γήπεδο μόλις 3.500 άτομα στο γήπεδο. Στο πρώτο ματς είχαμε ακόμα λιγότερους και αυτό είναι κάτι που δεν το αξίζουν οι παίκτες. Με 7.000 διαρκείας και έρχονται μόνο οι μισοί! Χρειάζεσαι τους οπαδούς σου για να γίνεις μεγάλη ομάδα. Τίποτα δεν θα γίνει χωρίς αυτούς. Οι φίλοι μας πρέπει να έρχονται και μας στηρίζουν, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Και συνέχισε: «Αυτοί οι παίκτες αξίζουν να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο. Δεν νοιάζει τους φιλάθλους μας το πρωτάθλημα; Έχουμε εκατομμύρια οπαδούς. Που είναι; Δεν είναι χαρούμενοι με τους παίκτες και τον προπονητή; Ας το συζητήσουμε. Πάντως ευχαριστώ όσους ήρθαν στο γήπεδο».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα