Μίροτιτς: «Υπάρχουν πολλοί που ακόμα δεν χωνεύουν ότι είμαι στην Μπαρτσελόνα»

Μίροτιτς: «Υπάρχουν πολλοί που ακόμα δεν χωνεύουν ότι είμαι στην Μπαρτσελόνα»

Κάτια Πετροπούλου
Μίροτιτς: «Υπάρχουν πολλοί που ακόμα δεν χωνεύουν ότι είμαι στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε ο Νίκολα Μίροτιτς το δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», που ανέφερε ότι οι σχέσεις του Σβέτισλαβ Πέσιτς και των παικτών περνούν κρίση.

Το ισπανικό δημοσίευμα έκανε λόγο για προβλήματα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, έχοντας στο επίκεντρο τον Νίκολα Μίροτιτς, ως τον πιο δυσαρεστημένο παίκτη.

Ο ίδιος μίλησε την Πέμπτη (07/11) σε δημοσιογράφους και τόνισε πως ό,τι γίνεται είναι στοχευμένο και σκόπιμο.

«Αυτά συμβαίνουν, επειδή είμαι στη Μπαρτσελόνα κι υπάρχει πολύς γαμ@$%νος κόσμος που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει, και δεν θα ξεπεράσει, το γεγονός ότι είμαι στην Μπαρτσελόνα. Δεν έχω να πω τίποτα σε κανέναν, είναι η ζωή τους, αλλά είναι άσχημο. Θα έχουν τους λόγους τους. Εμείς πρέπει να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε.

Είμαστε στην πρώτη θέση στην Euroleague, τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και γίνεται πολύς λόγος για την ομάδα. Υπάρχουν θετικοί άνθρωποι, αλλά υπάρχουν φυσικά και άνθρωποι με πολλή κακία μέσα τους και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι. Αυτό που θέλουν, είναι να σπάσουν την δυναμική της ομάδας, λένε άσχημα πράγματα για μένα, όπως αυτό που βγήκε τελευταία. Είναι καλό να μιλούν για εμάς, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που πάντα θα μιλούν άσχημα και θα μας βλέπουν κακοπροαίρετα».

Τέλος, υποστήριξε πως: «Όλοι είναι πιο κοντά και πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ. Αρχίσαμε πολύ καλά στη σεζόν, είμαστε εδώ που θέλουμε, με τόσους τραυματισμούς. Από τα 13 ματς, έχουμε νικήσει στα 10».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα