Πήρε και πάλι κεφάλι η Ρεάλ (vid)

Gazzetta team
Πήρε και πάλι κεφάλι η Ρεάλ (vid)

bet365

Το πλεονέκτημα έδρας πήρε και πάλι η Ρεάλ, με την Βασίλισσα να επικρατεί μέσα στο «Φερνάντο Μπουέσα» της Μπασκόνια με 83-78 και να κάνει το 2-1 στην σειρά των τελικών της ACB.

Με τον Λούκα Ντόνσιτς να είναι σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικός, η Ρεάλ κατάφερε να περάσει αλώβητη από το «Φερνάντο Μπουέσα» επικρατώντας της Μπασκόνια με 83-78 και να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς της ACB, καθώς πλέον προηγείται με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την... βασίλισσα που μπορεί να ξεκίνησε με ήττα, αλλά αμέσως έδειξε πως είναι το αφεντικό ανατρέποντας άμεσα την δύσκολη γι' αυτήν κατάσταση.

Ο επόμενος τελικός και πάλι στην έδρα της Μπασκόνια θα διεξαχθεί την Τρίτη, ενώ αν χρειαστεί πέμπτος θα λάβει χώρα στην Μαδρίτη την Παρασκευή. Όσον αφορά τα του αγώνα, οι Μαδριλένοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 72-65 7 λεπτά πριν το τέλος, με αντεπίθεση διαρκείας πήραν την πολύτιμη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Ντόνσιτς με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ τον ακολούθησε ο Κάρολ με 15 και ο Τόμπκινς με 12. Για τους ηττημένους ο Μπουμπουά είχε 17 πόντους, ενώ ο Τζάνινγκ είχε 12.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα