Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Μίλιτσιτς!

Gazzetta team
Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Μίλιτσιτς!

bet365

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς μπορεί να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από επτά χρόνια ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της β' κατηγορίας στη Σερβία.

Όπως ανέφερε το «basketballsphere.com» στην ομάδα η οποία έχει έδρα το Νόβι Σαντ θα βρίσκονται και άλλοι βετεράνοι όπως οι Στανόγεβιτς, Τσβέτκοβιτς ενώ θα απαρτίζεται περισσότερο από νεαρά παιδιά. Ο Μίλιτσιτς είχε παρατήσει το μπάσκετ το 2012 και έκτοτε ασχολήθηκε με ένα σωρό άλλες δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και επαγγελματικό kick boxing.

«Είμαι χαρούμενος που θα μπορέσω να βοηθήσω νέους μπασκετμπολίστες να ωριμάσουν στο παρκέ. Φυσικά θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε και ένα σύνολο για να έχουμε καλά αποτελέσματα» σχολίασε ο 34χρονος Σέρβος σέντερ.

Ο Μίλιτσιτς είχε επιλεγεί στο νούμερο 2 του φημισμένου draft το 2003, πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και μπροστά από τους Καρμέλο Άντονι, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος! Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε Πίστονς, Μάτζικ, Γκρίζλις, Νικς, Τίμπεργουλβς και Σέλτικς και δη σε 468 ματς όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 6 πόντους και 4,2 ριμπάουντ.

 

Τελευταία Νέα