Ολυμπιακός: Χωρίς την Σπυριδοπούλου κόντρα στην Καρολό

Ολυμπιακός: Χωρίς την Σπυριδοπούλου κόντρα στην Καρολό

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Χωρίς την Σπυριδοπούλου κόντρα στην Καρολό

bet365

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί κόντρα στην Καρολό ο Ολυμπιακός (13/02, 17:00, ERTPLAY1)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να κάνουν την δεύτερη νίκη τους στην Euroleague Γυναικών, αλλά χωρίς την Άννα Σπυριδοπούλου.

Η 30χρονη φόργουορντ ταλαιπωρείται από κάκωση οσφυϊκής μοίρας και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την γαλλική ομάδα. Μάζιτς και Ρασίντ είναι στις γνωστές απουσίες.

Ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε για το παιχνίδι ότι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις μας στην Euroleague, μπροστά το κοινό μας. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη δεύτερή μας νίκη στην Euroleague. Η Καρολό είναι μία ομάδα που μας νίκησε στις λεπτομέρειες στην Γαλλία και από την μεριά μας θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας για το καλύτερο δυνατό. Δεν θα έχουμε μαζί μας την Άννα, όμως, έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου και πιστεύω στις δυνατότητές μας και μαζί με τον κόσμο μας θεωρώ ότι θα είμαστε όπως πρέπει».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε: «Είναι από τις ομάδες που χάσαμε στις λεπτομέρειες και σίγουρα αυτό μας έχει πεισμώσει παραπάνω. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες για αυτό το ματς και έχουμε αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται, για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε τόσο πολύ».

 

Τελευταία Νέα