Ιωαννίδης: «Αν χάναμε με εμένα μέσα, θα τρελαινόμουν»! (vid)

Ιωαννίδης: «Αν χάναμε με εμένα μέσα, θα τρελαινόμουν»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ιωαννίδης: «Αν χάναμε με εμένα μέσα, θα τρελαινόμουν»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Ιωαννίδης σχολίασε με... γλαφυρό τρόπο την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του Λαυρίου με τον ίδιο παρόντα στην ιστορική αναμέτρηση με την Ντνίπρο.

Το Λαύριο υποδέχτηκε την Ντνίπρο στο πλαίσιο της α' φάσης των προκριματικών του FIBA Europe Cup, σημειώνοντας την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας του και πλέον καλείται να διαφυλάξει το +9 (82-73) στο Game 2 που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ουκρανία.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιάννης Ιωαννίδης που παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στο νικηφόρο ευρωπαϊκό ντεμπούτο της ομάδας του Χρήστου Σερέλη...

«Μεγάλη υπόθεση, μεγάλη... Το Λαύριο έχει ιστορία τεράστια και γι' αυτό είμαι κι εγώ εδώ. Παίζει ρόλο από που προέρχεται μια ομάδα, ποια είναι η ιστορία της, τι αγώνες έκανε. Όλα αυτά είναι τρομερά. Γι' αυτόν τον λόγο ο κόσμος είναι εδώ, βοηθάει όσο μπορεί ώστε τα παιδιά να κερδίζουν και να είμαστε χαρούμενοι. Η ομάδα ξεκίνησε με νίκη το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Είναι μεγάλη υπόθεση για όλους... Είχα αγωνία μη τυχόν χάσουμε και ήμουν και ΄γω μεσα, θα... τρελαινόμουν (γέλια)».

 

Τελευταία Νέα