Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή Αλβέρτη-Παπαλουκά στο φιλικό για τον Γκομέλσκι!

Γιώργος Κούβαρης
Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή Αλβέρτη-Παπαλουκά στο φιλικό για τον Γκομέλσκι!

bet365

Συμπαίκτες θα είναι στις 20 του μήνα οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Αλεξάντερ Γκομέλσκι!

Με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννηση της «αλεπού των πάγκων» η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διοργανώνει φιλικό παιχνίδι μεταξύ θρύλων της ρωσικής ομάδας και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η «αρκούδα» ανακοίνωσε και επίσημα τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην αναμέτρηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου στο USC CSKA.

Συγκεκριμένα την κόκκινη ομάδα θα στελεχώσουν οι Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, Ιγκόρ Κουντέλιν, Ζαχάρ Πασούτιν, Αντον Γιουντίν, Βαλερί Νταϊνένκο, Αντρέι Κιριλένκο, Εβγκένι Κισούριν, Σεργκέι Πανόφ, Αντρέι Φετίσοφ, Ιγκόρ Κουράσοφ, Μιχαήλ Μιχαήλοφ, Νικίτα Μοργκούνοφ, Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς.

Προπονητής θα είναι ο Στάνισλαβ Ερέμιν, βοηθός ο Ιβάν Εντέσκο και τιμ μάνατζερ ο... Ντράγκαν Τάρλατς!

Αντίστοιχα στην μπλε ομάδα θα βρεθούν οι Γκόρνταν Γκίριτσεκ, Όντεντ Κάτας, Ιμπραήμ Κουτλουάι, Θοδωρής Παπαλουκάς, Αντουάν Ριγκοντό, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ματίας Σμόντις, Μιρσάντ Τουρκσάν, Χινταγέτ Τούρκογλου, Γκεγκόρ Φούτσκα, Ραμούνας Σισκάουσκας, Τζούλιους Νουόσου και Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς.

Προπονητής θα είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με βοηθό τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και τιμ μάνατζερ τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα!

Τον αγώνα θα σφυρίξουν τρεις θρυλικοί διαιτητές του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως οι Νταβίντοφ, Φακίνι και Μπραζάουσκας.

 

Τελευταία Νέα