Βασιλειάδης: «Σίγουρος για την απόλυτη επιτυχία του 3on3»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Σίγουρος για την απόλυτη επιτυχία του 3on3»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε το δικό του μήνυμα για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και στον ρατσισμό» εκφράζοντας την βεβαιότητά του για απόλυτη επιτυχία!

Με χαρακτηριστική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, ο Γιώργος Βασιλειάδης υπογράμμισε ότι «την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ από επαγγελματίες παίκτες θα έχουν και φέτος τα παιδιά που θα συμμετέχουν στα τουρνουά 3ON3 με σύνθημα: 'Τάπα στη βία και τον ρατσισμό'. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές για την εξαιρετική πρωτοβουλία που στόχο έχει να φέρει το άθλημα στις γειτονιές μας, να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να γιορτάσουν με τα ινδάλματά τους, παράλληλα όμως να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής».

Και συνέχισε: « Η Πολιτεία στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που είναι κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και παράλληλα προάγουν την ευγενή άμιλλα. Είμαι βέβαιος ότι η διεξαγωγή, για δέκατη συνεχή χρονιά του τουρνουά 3ON3, θα στεφθεί και φέτος με απόλυτη επιτυχία και θα έχει εορταστικό χαρακτήρα μιας και συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του ελληνικού μπάσκετ».

Όπως ανέφερε ο ΠΣΑΚ «συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των τουρνουά 3ΟΝ3 streetball "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά είναι:

11-12 Μαΐου - Θεσσαλονίκη
8-9 Ιουνίου - Χαϊδάρι
22-23 Ιουνίου - Γαλάτσι
29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα)
6-7 Ιουλίου - Χάνια

Οι εγγραφές συνεχίζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων.»

 

Τελευταία Νέα