«Έφυγε» από ανακοπή πατέρας παίκτη σε αγώνα στη Λάρισα

«Έφυγε» από ανακοπή πατέρας παίκτη σε αγώνα στη Λάρισα

«Έφυγε» από ανακοπή πατέρας παίκτη σε αγώνα στη Λάρισα

Παρά τις τιτάνιες ανθρώπων των δύο ομάδων, πατέρας παίκτη έχασε τη μάχη με τη ζωή λόγω ανακοπής. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Ελασσόνα - ΑΕΛ ένας 70άχρονος άνδρας, πατέρας αθλητή της γηπεδούχου ομάδας, υπέστη καρδιακή ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των παρευρισκόμενων κατέληξε μπροστά στα μάτια καλαθοσφαιριστών και θεατών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παράταση της αναμέτρησης, με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργο Νάκα, που έχει την ιδιότητα του γιατρού να επεμβαίνει και σε σε συνεργασία με ένα ακόμη άτομο να προχωρούν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Μάλιστα έκαναν χρήση δύο φορές και του απινιδωτή που υπάρχει στο κλειστό γήπεδο, περιμένοντας το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα.

Ωστόσο το ασθενοφόρο, όπως αναφέρουν παρευρισκόμενοι στο γήπεδο, μόλις είχε μεταφέρει άλλο άτομο από την Ελασσόνα στη Λάρισα και χρειάστηκε κάποιο χρόνο να φτάσει στο σημείο, αν και το πλήρωμά του-όπως τονίζεται- έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Ο 70άχρονος άνδρας μεταφέρθηκε τελικά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, προκαλώντας σοκ σε όλους τους αυτόπτες μάρτυρες και στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: thessaliatv.gr

Best of internet