Το «Basketaki» πάει στην Πάτρα

Gazzetta team
Το «Basketaki» πάει στην Πάτρα

bet365

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ για ερασιτέχνες παίκτες επεκτείνεται από φέτος και στην Πάτρα.

Το δελτίο Τύπου της διοργάνωσης αναφέρει:

«Ήταν καλοκαίρι του 2013, όταν γεννήθηκε η ιδέα για να φτιαχτεί ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ διαφορετικό απ’ όσα υπήρχαν μέχρι τότε στην χώρα. Φυσικά λίγους μήνες μετά, όταν όλα ξεκινούσαν, κανείς δεν φανταζόταν την «κοσμογονία» που θα έφερνε. Οι γνώστες, φυσικά και κατάλαβαν σε τι αναφερόμαστε! Όσοι δεν ξέρουν, δεν έχουν παρά να πληκτρολογήσουν στον υπολογιστή τους basketaki.com.. και θα μάθουν!

Basketaki λοιπόν. Τι πιο απλό; Μια λέξη με αμέτρητες αναμνήσεις για πολλούς από εμάς. Πραγματικά χιλιοειπωμένη από όσους κατά καιρούς «μαγεύτηκαν» από την πορτοκαλί θεά. Για να πούμε κι ένα κλισέ «μια λέξη, χιλιάδες συναισθήματα», που κάποιοι βάλθηκαν να τα βγάλουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και να μας τα θυμίσουν για τα καλά! Και τολμώ να πω ότι μάλλον τα κατάφεραν!

Με αμέτρητες pre game συνεντεύξεις (αλλά και post game για να εκτεθείς αν έχεις πει μεγάλα λόγια πριν το ματς), με άπειρες φωτογραφίες, με όλους τους αγώνες να βιντεοσκοπούνται και να έχουν περιγραφή, ακούγοντας συνεχώς το όνομά σου (!), με στατιστικά για να γίνεται η σχετική καζούρα από «τους καλούς» στους υπολοίπους και με άρθρα ανάλυσης των αγώνων, που αν μη τι άλλο σε κάνουν να μονολογήσεις: Όλα όσα δεν ζήσαμε παίζοντας μπάσκετ για δεκαετίες ολόκληρες, τα βρήκαμε μέσα σε λίγα χρόνια και τα ζούμε στο μέγιστο βαθμό!

Αυτό είναι σε λίγες γραμμές όσα κάνουν το Basketaki the League μοναδικό! Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ που φέτος για πρώτη χρονιά θα προσπαθήσει να μεταφέρει όλα τα παραπάνω και στο μπασκετικό κοινό της Πάτρας. Μιας πόλης, που ζει και αναπνέει για μπάσκετ. Εκεί είναι ο δεύτερος σταθμός ενός τεράστιου εγχειρήματος. Μπορεί να έχεις παίξει σε πολλά τουρνούα. Είτε με κανονικές ομάδες, είτε σε 3on3 ή 4on4. Να ξέρεις όμως, υπάρχουν οι άλλοι, υπάρχει και το Basketaki μια κατηγορία μόνο του! Μόνο αν το ζήσεις θα καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάμε… Και τότε θα μας θυμηθείς»!

 

Τελευταία Νέα