Κάλινιτς: «Ο Χάνεϊκατ δεν έδειχνε ικανός να πιάσει όπλο»!

Κάλινιτς: «Ο Χάνεϊκατ δεν έδειχνε ικανός να πιάσει όπλο»!

bet365

Ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε στο gazzetta.gr για τους λόγους που η Φενέρ δεν κατάφερε να τελειώσει τη δουλειά στο Βελιγράδι ενώ αναφέρθηκε στον συνομήλικο του, Τάιλερ Χάνεϊκατ και το τραγικό τέλος του.

ΣΥΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιάννης Σταυρουλάκης

Οι «VIP» προσκεκλημένοι του Γιώργου Πρίντεζη βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Ερμούπολη συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Μεταξύ αυτών, ο Σέρβος φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος έπειτα από τις διακοπές του στη Νάξο και το Κουφονήσι, ταξίδεψε στη Σύρο και μίλησε στο gazzetta.gr για το τουρνουά στην ιδιαίτερη πατρίδα του «Πριντ», τη Φενέρ, τον Μπραντ Ουαναμέικερ που πλέον θα αγωνίζεται με τα πράσινα των Σέλτικς και τον Τάιλερ Χάνεϊκατ.

Πως σε έπεισε, λοιπόν, ο Γιώργος Πρίντεζης να έλθεις στη Σύρο και να παίξεις μπάσκετ στο LG AegeanBall Festival;
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ… Αγαπώ την Ελλάδα, το καλοκαίρι της, τον ήλιο, το φαγητό, όλα! Επομένως μπορείς να καταλάβεις ότι δεν… πιέστηκα πολύ για να το κάνω (γέλια)! Είναι τεράστια τιμή και χαρά το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ, ανάμεσά σας».

Παίζεις σε μια ομάδα όπου είσαι υποχρεωμένος να ζεις με την πίεση. Καταστάσεις όπως αυτές στην Ερμούπολη σε βοηθούν να ξεφύγεις;
«Ακριβώς! Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και δεν νιώθω αυτόν τον… πόλεμο, αυτή την πίεση για το αποτέλεσμα όπως στα παιχνίδια της EuroLeague. Το απολαμβάνω περισσότερο επειδή ακριβώς ο Γιώργος θέλει να κάνει κάτι σπουδαίο για τη Σύρο. Μου εξήγησε, μάλιστα, τον σκοπό του τουρνουά, επομένως είναι χαρά μου να τον βοηθήσω και να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας».

Τι έλειψε φέτος από τη Φενέρμπαχτσε και δεν κατάφερε να φτάσει στο τέλος της διαδρομής;
«Δεν ξέρω.. Ακόμα δεν ξέρω... Νιώθω έπειτα από τόσο καιρό την ίδια στεναχώρια και τον ίδιο θυμό! Ειλικρινά δεν μπορώ να πω πολλά… Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε πείνα στο παιχνίδι μας όμως η Ρεάλ έκανε ενδεχομένως ασύλληπτο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο. Μπορώ να πω ότι έκανε το καλύτερο παιχνίδι της στην EuroLeague. Εμείς, πάλι, ήμασταν έτσι κι έτσι. Πάμε για τη νέα σεζόν».

Πως υποδέχθηκες την εικόνα του πρώην συμπαίκτη σου στη Φενέρ, Μπραντ Ουαναμέικερ να υπογράφει στους Σέλτικς;
«Ο Μπραντ ήταν επτά χρόνια στην Ευρώπη, προχώρησε βήμα-βήμα όμως ήλθε πια η ώρα της ανταμοιβής. Το άξιζε και μακάρι να κάνει καλή θόρυβο εκεί».

Μπορείς να δώσεις εξήγηση σε ό,τι έγινε με τον Τάιλερ Χάνεϊκατ;
«Έφυγε ένα παιδί στην ηλικία μου, 28 ετών… Έμεινα άφωνος όταν το άκουσα. Δεν ξέρω τι έγινε. Ένιωσα τεράστια στεναχώρια και το μόνο που μπορώ να πω είναι συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ίσως είχε πράγματα στο μυαλό του που τον οδήγησαν στα άκρα. Όταν τον έβλεπα ήταν χαλαρός. Δεν τον ήξερα προσωπικά, όμως δεν έδειχνε άνθρωπος που ήταν ικανός να πιάσει όπλο! Όταν το βράδυ ξαπλώσεις στο κρεβάτι είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Δεν μπορείς να ξέρεις τι είχε στο μυαλό του…»

 

Τελευταία Νέα