Ο νικητής του gazzetta.gr για το «LG AegeanBall» του Πρίντεζη

Ο νικητής του gazzetta.gr για το «LG AegeanBall» του Πρίντεζη

Ο νικητής του gazzetta.gr για το «LG AegeanBall» του Πρίντεζη

Ο διαγωνισμός του gazzetta.gr για τον τυχερό που θα βρεθεί στη Σύρο και το «LG AegeanBall Festival» του Γιώργου Πρίντεζη έληξε!

To LG AegeanBall Festival δεν είναι ένα απλό τουρνουά 3 on 3, αλλά πρόκειται για έναν κανονικό θεσμό του καλοκαιριού.

Ύστερα από πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη και φέτος η Σύρος θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο τουρνουά και το gazzetta.gr μέσω διαγωνισμού προσέφερε σε ένα τύχερο μία δωρεάν συμμετοχή για την ομάδα του.

Το gazzetta.gr προσέφερε δωρεάν εγγραφή σε μία ομάδα για το κορυφαίο 3x3 StreetBall Event της χώρας, το LG AegeanBall Festival, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και μετά από τις πολλές συμμετοχές που δεχθήκαμε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Απόλλωνας Εμμανουηλίδης και η παρέα του είναι αυτοί που θα βρεθούν στη Σύρο για το καλύτερο event του καλοκαιριού.

Μετά την ανάδειξη του νικητή, η νικήτρια ομάδα θα πρέπει να δηλώσει κανονικά την συμμετοχή της στην Φόρμα Εγγραφής και στο πεδίο «Συμπληρώστε το όνομα της ομάδας σας» να συμπληρώσει σε παρένθεση το gazzetta.gr, μετά το όνομα της ομάδας του.

Το δώρο περιλαμβάνει μόνο το κόστος δήλωσης συμμετοχής στο Τουρνουά. Η ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει από τρεις έως πέντε παίκτες.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας, δηλώνοντας συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Best of internet