Κλειστό «Αντώνης Φώτσης» με τις Εθνικές του 2005, 2006 και 2009!

Κλειστό «Αντώνης Φώτσης» με τις Εθνικές του 2005, 2006 και 2009!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το Σαββάτο 9/6 θα μετονομαστεί το κλειστό των Ιλισίων σε «Αντώνης Φώτσης» σε μια τιμητική εκδήλωση για τον «Μπάτμαν» όπου θα πραγματοποιηθεί και φιλικό ματς με τις Εθνικές ομάδες του 2005, του 2006 και του 2009!

Την ύψιστη τιμή ετοιμάζεται να γνωρίσει ο «Μπάτμαν» του ελληνικού μπάσκετ!

Καλά τα τρόπαια, καλά τα μετάλλια, καλά και τα πρωταθλήματα, αλλά είναι διαφορετικό για τον Αντώνη Φώτση να περνάει έξω από το γήπεδο όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα (αλλά και τα... τελευταία φέτος) και να βλέπει το όνομά του στην ταμπέλα του κλειστού!

Ο Δήμος Ζωγράφου έχει ετοιμάσει μια λαμπρή τελετή το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου (16:00) προκειμένου να τιμήσει τον άλλοτε διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού και νυν του Ηλυσιακού. Συγκεκριμένα το κλειστό των Ιλισίων θα μετονομαστεί σε «Αντώνης Φώτσης» και θα δώσουν το «παρών» παλιοί συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι του 37χρονου (πια) Φώτση.

Στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης θα διεξαχθεί και ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι με μέλη των Εθνικών ομάδων του 2005, του 2006 και του 2009. Δηλαδή των ομάδων με τις οποίες ο «Μπάτμαν» κρέμασε στο λαιμό ένα μετάλλιο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Βασιλης Σπανούλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, o Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Νίκος Ζήσης και πολλοί ακόμα θα είναι «εκεί» για να τον τιμήσουν όπως ακριβώς του αξίζει και το αρμόζει.

Με τις Εθνικές ομάδες θα αγωνιστούν και οι νυν παίκτες του Ηλυσιακού ενώ το «παρών» θα δώσουν επίσης ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά και ο Γιάννης Ιωαννίδης. Προσκεκλημένοι είναι επίσης πολλοί παράγοντες του μπάσκετ από την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, όπως επίσης και ο Γ.Γ.Α., Γιώργος Βασιλειάδης. Φυσικά είναι προσκεκλημένοι και πολλοί από τον Παναθηναϊκό. Η εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ ενώ θα υπάρχει και live streaming.

 

Τελευταία Νέα