Διεκόπη λόγω φωτιάς το Δάφνη-Ιωνικός! (vid)

Gazzetta team
Διεκόπη λόγω φωτιάς το Δάφνη-Ιωνικός! (vid)

bet365

Φωτιά ξέσπασε στην οροφή του κλειστού του Χαϊδαρίου, κάτι που ειχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς της Δάφνης Δαφνίου με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Το ματς της Δάφνης Δαφνίου με τον Ιωνικό Νικαίας διεκόπη εξαιτίας της φωτιάς στην οροφή του κλειστού του Χαϊσαρίου.

Το παιχνίδι διεκόπη στο 38', αφού άγνωστοι έξω από το γήπεδο πέταξαν φωτοβολίδα. Η πυροσβεστική βοήθησε την κατάσταση, ενώ το ματς θα συνεχιστεί άλλη μέρα.

Το φύλλο αγώνα έκλεισε σε ένα επεισοδιακό ματς.

H ανακοίνωση της Δάφνης Δαφνίου

«Σήμερα 12/11/2017 γίναμε μάρτυρες σε ένα πρωτόγνωρο για τα μπασκετικά χρονικά γεγονός. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του εντός έδρας αγώνα μας με τον Ιωνικό Νίκαιας κι ενώ ουσιαστικά το αποτέλεσμα είχε κριθεί δίκαια υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, κινδύνευσαν περισσότεροι από 250 άνθρωποι, αθλητές, διαιτητές και όλοι οι λοιποί συμμετέχοντες. Άγνωστοι βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και με ρίψη φωτοβολίδων προκάλεσαν μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στην οροφή του κλειστού "Χρήστος Αγγουράκης". Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής και η ψυχραιμία των υπεύθυνων της ομάδας μας βοήθησαν στην έγκαιρη και ασφαλή εκκένωση και στην κατάσβεση. Η ζημιά είναι τεράστια για το γήπεδο και ακόμα μεγαλύτερη για τον σύλλογό μας που πλέον καλείται άνευ πάσης δικής του ευθύνης να αντιμετωπίσει τη θλιβερή πραγματικότητα. Οι όποιοι υπεύθυνοι για το τραγικό αυτό περιστατικό ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους… Επιφυλλασόμεθα».

 

Τελευταία Νέα