Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Ας αφήσουμε ήσυχο τον Ποτζέκο»!

Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Ας αφήσουμε ήσυχο τον Ποτζέκο»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

O πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι αναφέρθηκε στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την παρουσία του Τζιανμάρκο Ποτζέκο στην τεχνική ηγεσία της «σκουάντρα ατζούρα».

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βιλερμπάν στις 25 Οκτωβρίου και έτσι έγινε διπλοθεσίτης, παραμένοντας στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ιταλίας που καλείται να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Πουέρτο Ρίκο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατο δημοσίευμα του Sport klub, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Κίνας για να αναλάβει τη θέση του Ποτζέκο στην Ιταλία!

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Σέρβων, ο Τζόρτζεβιτς θα αναλάβει Εθνική ομάδα για τρίτη φορά στην καριέρα του μετά τη Σερβία (2013-19) και την Κίνα (2022-23) ενώ οι Ιταλοί θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στο Μεξικό, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Λιθουανία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μπαχρέιν.

Πάντως ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι ανέφερε σχετικά στο Συμβούλιο που διεξήχθη στη Ρώμη: «Ας αφήσουμε ήσυχο τον Ποτζέκο! Η τελευταία φορά που είδα τον Τζόρτζεβιτς και του μίλησα ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες μετά το τέλος του αγώνα με την Κίνα, την εθνική του ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα