Τζόρτζεβιτς: Ο «Σάλε» αναλαμβάνει την Εθνική Ιταλίας

Τζόρτζεβιτς: Ο «Σάλε» αναλαμβάνει την Εθνική Ιταλίας

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποχωρεί από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Κίνας και σύμφωμνα με το Sport klub, ο «Σάλε» αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ιταλίας αντί του Τζιανμάρκο Ποτσέκο!

Η Κίνα απέτυχε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γνωρίζοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Σερβία, το Πουέρτο Ρίκο και το Νότιο Σουδάν.

Έτσι, λοιπόν, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Κίνας και σύμφωνα με το σερβικό Sport klub, ο «Σάλε» θα είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας που θα κοουτσάρει τη «σκουάντρα ατζούρα» στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο, αντικαθιστώντας τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο!

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Σέρβων, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αναλάβει Εθνική ομάδα για τρίτη φορά στην καριέρα του μετά τη Σερβία (2013-19) και την Κίνα (2022-23) ενώ οι Ιταλοί θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στο Μεξικό, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Λιθουανία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μπαχρέιν.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα