Ο Τζόρτζεβιτς κατέληξε στον αντικαταστάτη του Κούζμιτς

Ο Τζόρτζεβιτς κατέληξε στον αντικαταστάτη του Κούζμιτς

Ο Τζόρτζεβιτς κατέληξε στον αντικαταστάτη του Κούζμιτς

bet365

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς δίνει τη μεγαλύτερη μάχη του και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατέληξε στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας.

Το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Όγκνιεν Κούζμιτς σόκαρε τον μπασκετικό κόσμο, με τον Σέρβο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Ο Κούζμιτς ήταν στην προεπιλογή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν υποχρεωμένος να καλέσει άλλον παίκτη έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις. Σύμφωνα, λοιπόν με το mozzartsport.com, ο Σάλε κατέληξε στον Νίκολα Γιοβάνοβιτς, τον σέντερ του Ερυθρού Αστέρα ο οποίος έπαιξε πέρσι στην ιταλική Τρέντο ως δανεικός.

Την front line των Σέρβων απαρτίζουν οι Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και πλέον ο Γιοβάνοβιτς. Η προετοιμασία τους αρχίζει την προσεχή Πέμπτη (19/7) με την πρώτη συγκέντρωση στο Βελιγράδι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα