Με... μισούς «αιώνιους» η Εθνική Ομάδα

Με... μισούς «αιώνιους» η Εθνική Ομάδα

Gazzetta team
Με... μισούς «αιώνιους» η Εθνική Ομάδα

bet365

«Έπεσε»... ψαλίδι στην Εθνική Ομάδα, με τα ονόματα των Καλάθη, Σλούκα και Παπανικολάου, αλλά και των ΝΒΑers Ντόρσεϊ - Κουφού, να απουσιάζουν από την λίστα.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από 24 σε 15 παίκτες μειώθηκε η λίστα της Εθνικής Ομάδας για το «παράθυρο» του Ιουνίου (Ισραήλ 28/06 και Εσθονία 02/07).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρχίζει την προετοιμασία του αύριο (20/06) και από την αρχική προεπιλογή απουσιάζουν τα ονόματα των Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστα Κουφού, Νικ Καλάθη, Ίαν Βουγιούκα, Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Ντούσαν Σάκοτα, Λεωνίδα Κασελάκη, Αντώνη Κόνιαρη και Ίαν Βουγιούκα.

Αντιθέτως, μέσα είναι οι Αντετοκούνμπο, Μάντζαρης, Παπαπέτρου, αλλά και ο Μπουρούσης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/6) θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του τρίτου «παράθυρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, εκτός έδρας με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7).

Οι 15 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία είναι οι Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ήδη, ένα γκρουπ εξ αυτών, που είχε ολοκληρώσει νωρίτερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έχει αρχίσει από την Δευτέρα 18/6 προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Θανάση Σκουρτόπουλου και των συνεργατών του στο ΟΑΚΑ.

Ενημερώνονται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ότι την Παρασκευή (22/6) το απόγευμα και ώρα 17.00 θα υπάρξει διαθεσιμότητα της ομάδας προς τον Τύπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα