Με Βεζένκοφ στα προκριματικά η Βουλγαρία

Γιάννης Σταυρουλάκης
Με Βεζένκοφ στα προκριματικά η Βουλγαρία

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την έγκριση της Μπαρτσελόνα και βρίσκεται ήδη στη Βουλγαρία ώστε να ενισχύσει την εθνική ομάδα στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Το Copa del Rey ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Μπαρτσελόνα που κατέκτησε το Κύπελλο του Βασιλιά για πρώτη φορά έπειτα από πέντε χρόνια. Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο πρόσθεσε τον δεύτερο τίτλο στο βιογραφικό του ως παίκτης των «μπλαουγκράνα» έπειτα από το Supercopa το 2015 και στη συνέχεια έθεσε εαυτόν στη διάθεση της εθνικής Βουλγαρίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι Βούλγαροι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Φινλανδία (80-82) κι επικράτησαν της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ με 74-77. Πλέον έχουν μπροστά τους τις αναμετρήσεις με την Τσεχία (23/2, εντός) και τη Φινλανδία (25/2, εκτός), υπολογίζοντας κανονικά στον Βεζένκοφ στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα