Αταμάν: «Μην πείτε για το τελευταίο play της νίκης, είμαι υπεύθυνος για την κακή μας εικόνα» (vid)

Αταμάν: «Μην πείτε για το τελευταίο play της νίκης, είμαι υπεύθυνος για την κακή μας εικόνα» (vid)

Newsroom
Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το κακό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του ματς με την Ισλανδία υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει κανείς να σταθεί στο τελευταίο play της νίκης.

Η Τουρκία κατάφερε να γλιτώσει την έκπληξη από την Ισλανδία καθώς στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης χρειάστηκε το buzzer beater του Μπιμπέροβιτς προκειμένου να φτάσει στη νίκη με 76-75 και αν σημειώσει την πρώτη της νίκης στα Προκριματικά του Eurobasket 2025.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση και την εμφάνιση της ομάδας του, λέγοντας αρχικά μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα καθώς βρισκόμασταν συνέχεια μπροστά στο σκορ. Στα τελευταία τρία λεπτά κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε τον έλεγχο που είχαμε. Έτσι ειναι το μπάσκετ. Κάποιες φορές παίζεις πολύ καλά και χάνεις, κάποιες άλλες παίζεις απαίσια, είσαι τυχερός και κερδίζεις. Η τύχη ήταν μαζί μας. ήταν σημαντικό να κερδίουμε αυτό το ματς. Δεν παίξαμε καλά, αλλά βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε».

Όσο για την τελευταία επίθεση με το νικητήριο καλάθι του Μπιμπέροβιτς; «Να μην λέτε ότι νικήσαμε το ματς για το play που σχεδίασε ο Αταμάν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δεν παίξαμε καλά και είμαι υπεύθυνος για την κακή εικόνα που είχαμε στο ματς».

@Photo credits: FIBA
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα