Στο Camp Giannakis Academy η ακαδημία του ΟΦΗ (pics)

Στο Camp Giannakis Academy η ακαδημία του ΟΦΗ (pics)

Στο Camp Giannakis Academy η ακαδημία του ΟΦΗ (pics)

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πάνω από 150 παιδιά από την Κρήτη, που συμμετείχαν στο καμπ που διοργάνωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σε συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Όπως ενημέρωσαν οι Κρητικοί με δελτίο τύπου, οι μικροί αθλητές διδάχθηκαν τα μυστικά του μπάσκετ από ένα θρύλο του αθλήματος, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, επι μια εβδομάδα πρωί και απόγευμα δούλεψε με τους συμμετέχοντες στο κάμπ.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι πολύ ευχαριστημένοι από την γενική εικόνα και ανταπόκριση που είχε η πρώτη χρονιά συνεργασία με την ακαδημία του Παναγιώτη Γιαννάκη (CAMP GIANNAKIS ACADEMY).

Είναι μια συνεργασία για 3 χρόνια και στόχος είναι κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερη.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, Συμμεών Καμπάκας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά, όσους βοήθησαν για να έχει επιτυχία το κάμπ. Τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, τους αθλητές, αλλά και τους χορηγούς. Τα 150 παιδιά που συμμετείχαν είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός για την εποχή. Για τα παιδιά ήταν μια σπουδαία εμπειρία και στόχος μας είναι κάθε χρόνο αυτό το κάμπ, να γίνεται στο Ηράκλειο και να γινόμαστε καλύτεροι».

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ με ανακοίνωση του, ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς που βοήθησαν στο κάμπ.

Best of internet