Παπαθεοδώρου: Συνεχίζει στην Εθνική Ελβετίας ως το 2027

Παπαθεοδώρου: Συνεχίζει στην Εθνική Ελβετίας ως το 2027

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Ελβετίας ενημέρωσε ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα συνεχίσει να κοουτσάρει την Εθνική Ανδρών της χώρας ως το 2027.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλαβε καθήκοντα ομοσπονδιακού εκλέκτορα στην Ελβετία το καλοκαίρι του 2021 και θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου ως το 2027, αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν στις 22 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των προ-προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας μπάσκετ της Ελβετίας, Έρικ Λέμαν ανέφερε σχετικά: «Μπορώ να σταθώ στη συνέπεια της δουλειάς που γίνεται στην Εθνική Ανδρών. Ο κόουτς Παπαθεοδώρου είναι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου και είναι σπουδαία υπόθεση για τους Ελβετούς παίκτες να δουλεύουν με αυτόν τον άνθρωπο.

Προς το παρόν, πάντως, ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών στρέφεται στο Game 2 των Play-Ins του Basketball Champions League με τη ΛεΜαν (9/1). Οι Πατρινοί έκαναν το 1-0 στη Γαλλία και θέλουν άλλη μια νίκη για να περάσουν στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

@Photo credits: FIBA
 

Τελευταία Νέα