Mundobasket 2023, Έντουαρντς: «Ήταν όλα εναντίον μας»

Mundobasket 2023, Έντουαρντς: «Ήταν όλα εναντίον μας»

Έντουαρντς
Στην έλλειψη δεύτερων επιθέσεων αλλά και στη σκληρότητα εστίασε ο Άντονι Έντουαρντς πως ήταν τα αίτια της ήττας των ΗΠΑ από τη Γερμανία.

Ο Άντονι Έντουαρντς ολοκλήρωσε τον ημιτελικό με τη Γερμανία, έχοντας 23 πόντους, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του Στιβ Κερ, που όμως δεν έφταναν για να δώσουν την νίκη στις ΗΠΑ.

Μετά το παιχνίδι, ο γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος, λέγοντας: «Χάσαμε, φίλε. Δεν ξέρω», σε ερώτηση που κλήθηκε να σχολιάσει τα πεπραγμένα του ματς.

Όσον αφορά το «κλειδί» της ήττας, ο νεαρός σκόρερ, είπε: «Επιθετικά ριμπάουντ. Έπαιρναν ριμπάουντ όλη τη νύχτα. Ήταν πιο μαχητικοί από εμάς».

Ο Αντρέας Ομπστ πραγματοποίησε ένα σπουδαίο παιχνίδι, κάνοντας ρεκόρ καριέρας απέναντι στη Team USA, με 24 πόντους.

«Ξέραμε ότι ήταν σουτέρ. Είναι εξαιρετικός σουτέρ. Το σχέδιο ήταν να τον βγάλουμε από το παιχνίδι του, αλλά κατέληξε να τα βάλει απόψε. Του αξίζουν συγχαρητήρια», είπε ο Έντουαρντς για τον Γερμανό.

Όσο για τη γενική εικόνα του παιχνιδιού, ανέφερε πως: «Ήταν απλώς πιο σκληροί. Όλοι μας, ακόμη και εγώ θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο σκληρά και να είχαμε περισσότερα ριμπάουντ».

Τέλος, ο Έντουαρντς κλήθηκε να σχολιάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Καναδά: «Πρέπει απλά να βγούμε έξω και να παίξουμε, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι».