Mundobasket 2023, Γιουλ: Αμφίβολος για τον «τελικό» με τον Καναδά

Mundobasket 2023, Γιουλ: Αμφίβολος για τον «τελικό» με τον Καναδά

Γιώργος Κούβαρης
Σέρχιο Γιουλ
Ο Σέρχιο Γιουλ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι η αμφίβολη η συμμετοχή του για το κρίσιμο ματς με τον Καναδά.

Μεγάλο πρόβλημα προκύπτει στην Ισπανία με τον έμπειρο Ισπανό γκαρντ ενόψει του «τελικού» πρόκρισης με τον Καναδά (3/9, 16:30).

Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό του πόδι και όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία μπάσκετ της Ισπανίας, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο «do or die» ματς για την είσοδο στα προημιτελικά του Mundobasket.

Είναι που είναι στραβό το κλήμα στην Ισπανία μετά την (ενδεχομένως απρόσμενη) ήττα από τη Λετονία, το... τρώει και ο γάιδαρος μετά από τα άσχημα νέα αναφορικά με τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος είναι -αν μη τι άλλο- μπαρουτοκαπνισμένος από τέτοια παιχνίδια.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η συμμετοχή του στο ματς που θα κρίνει και το ένα εισιτήριο για τα νοκ άουτ παιχνίδια απέναντι στον Καναδά, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!