Mundobasket 2023, Νέα Ζηλανδία-Ιορδανία: Το... τετράποντο του Χόλις-Τζέφερσον για την παράταση (vid)

.
Η Νέα Ζηλανδία ήταν στο +4 στα 15.5" για το τέλος του αγώνα με την Ιορδανία όμως Ροντάε Χόλις-Τζέφερσον ευστόχησε σε τρίποντο, κέρδισε φάουλ και έστειλε το ματς στην παράταση.

Η Νέα Ζηλανδία αντιμετωπίζει την Ιορδανία για τον Γ' όμιλο του Mundobasket 2023 και το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Με τον δείκτη του σκορ στο 85-81 και ενώ απέμεναν 15.5" για το φινάλε, η Ιορδανία είχε την επαναφορά. Η μπάλα έφτασε στα χέρια του Ροντάε Χόλις-Τζέφερσον, ο οποίος διέσχισε το γήπεδο, σταμάτησε και σούταρε για τρεις, ευστοχώντας πίσω από τα 6μ.75 και κερδίζοντας φάουλ από τον Βέτζελ!

Ο Χόλις-Τζέφερσον ευστόχησε στη βολή, έκανε το 85-85 φτάνοντας τους 38 πόντους και έστειλε τον αγώνα στο έξτρα πεντάλεπτο μέσα σε αποθέωση.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!