Mundobasket 2023, Πορζίνγκις: Ο Λετονός είναι στην Ινδονησία και έζησε την πρόκριση σαν να έπαιζε (vid)

Mundobasket 2023, Πορζίνγκις: Ο Λετονός είναι στην Ινδονησία και έζησε την πρόκριση σαν να έπαιζε (vid)

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.
Ο τραυματίας Κρίσταπς Πορζίνγκις δεν έχει αφήσει τη Λετονία μόνη. Είναι μαζί με την αποστολή και πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στη Γαλλία (88-86) και την πρόκριση της ομάδας του στον επόμενο γύρο, σαν να έπαιζε!

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις παρακολουθεί στωικά τις αναμετρήσεις της Λετονίας. Από την άκρη του πάγκου της ομάδας του. Δεν μπορεί να βοηθήσει, καθώς ένας τραυματισμός τον έθεσε νοκ άουτ από το Mundobasket 2023, αλλά είναι εκεί. Και το βιώνει στο έπακρο στην Τζακάρτα.

Η Λετονία κατάφερε να επικρατήσει απέναντι σε Λίβανο και Γαλλία και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση των ομίλων. Στα τελευταία δεύτερα του αγώνα απέναντι στους Γάλλους, ο Πορζίνγκις συμπεριφέρθηκε σαν να έπαιζε.

Σκεπτικός μέχρι να τελειώσει το ματς και να αστοχήσει η ομάδα του Βενσάν Κολέ στο τελευταίο σουτ και μετά... ξέσπασε. Χαμογέλασε, σήκωσε τα χέρια στον αέρα, μερικές χειραψίες με όσους ήταν δίπλα του, ανάμεσά τους και ο άλλος άτυχος της σεζόν και πρώην μέλη της ΑΕΚ, ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Και μετά κοντά στους συμπαίκτες του.

Η FIBA «κόλλησε» τα δύο βίντεο σε ένα, δείχνοντας την αντίδραση του Λετονού φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, ενώ η Λετονία έπαιρνε την πρόκριση.

Δείτε το βίντεο:

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball