Μπέρτανς: «Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Λετονικού μπάσκετ»

Μπέρτανς: «Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Λετονικού μπάσκετ»

Newsroom
Μπέρτανς
Ο Ντάβις Μπερτανς έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το τέλος εξηγώντας ότι πρόκειται για την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του λετονικού μπάσκετ.

Η Λετονία έκανε την μεγάλη έκπληξη στο Mundobasket καθώς απέκλεισε την Γαλλία από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ντάβις Μπέρτανς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά το τέλος της ιστορικής νίκης της ομάδας, η οποία την έστειλε στις 16 καλύτερες του κόσμου!

«Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του λετονικού μπάσκετ. Νιώσαμε ότι παίζαμε στο σπίτι μας χάρη στην παρουσία των φιλάθλων μας. Δεν έχω λόγια για να το περιγράψω» ανέφερε αρχικά ο Λετονός φόργουορντ και συνέχισε: «Η νίκη έχει μεγαλύτερη ακόμα αξία επειδή έρχεται απέναντι σε μια από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου. Πολλές ομάδες θα τα είχαν παρατήσει στο -11 στα τελευταία λεπτά, αλλά εμείς δεν το κάναμε».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ακόμη δεν έχουμε τελειώσει την προσπάθειά μας καθώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στη συνέχεια».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!