Mundobasket 2023, Γερμανία: Χωρίς Φραντς Βάγκνερ κόντρα στην Αυστραλία

Ο Φραντς
Xωρίς τον Φραντς Βάγκνερ θα παίξει η Γερμανία κόντρα στην Αυστραλία (11:30, ΕΡΤ1/ ΝOVASPORTS START) στο δεύτερο ματς του ομίλου.

Δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με την Αυστραλία ο Φραντς Βάγκνερ (11:30, ΕΡΤ1/ ΝOVASPORTS START, live Gazzetta). O περιφερειακός των Γερμανών τραυματίστηκε στον αστράγαλο κόντρα στην Ιαπωνία και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στον δεύτερο αγώνα του ομίλου.

Αυστραλοί και Γερμανοί έχουν ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του και ο νικητής της αναμέτρησης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρώτος στον όμιλο. Ο Σρούντερ θα πάρει παραπάνω επιθετικές ευθύνες πάνω του, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο αδερφός του Φραντς, Μόριτζ που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!