MundoBasket 2023, Εθνική Μπάσκετ: Σκάουτινγκ στο Λιθουανία - Αίγυπτος από Ιτούδη και σταφ

Δημήτρης Οικονόμου
Ιτούδης
Με τον Δημήτρη Ιτούδη και όλο το σταφ της Εθνικής στη Mall Of Asia Arena διεξάγεται η πρεμιέρα της Λιθουανίας κόντρα στην Αίγυπτο για το MundoBasket 2023. Αποστολή στη Μανίλα: Δημήτρης Οικονόμου

Μπορεί η Εθνική να έμαθε την απουσία του Ντίνου Μήτογλου, όμως αυτό δε σημαίνει πως σταμάτησε να ονειρεύεται για το MundoBasket. Η πρεμιέρα της Ελλάδας θα διεξαχθεί αύριο (26/8 - 11:45, Live στο Gazzetta), όμως ο Δημήτρης Ιτούδης και το επιτελείο του βρίσκεται στη Mall Of Asia Arena για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Αιγύπτου με τη Λιθουανία.

Φυσικά το ενδιαφέρον για την Εθνική είναι μεγάλο, μιας και σε περίπτωση πρόκρισης είναι πολύ πιθανό να βρει τη Λιθουανία στη δεύτερη φάση και να διεκδικήσει απέναντί της ένα εισιτήριο για τους «8».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Ο Ιτούδης και οι συνεργάτες του στο παιχνίδι της Λιθουανίας με την Αίγυπτο

1