Έμεινε Κίνα ο Σκόλα (pic)

Έμεινε Κίνα ο Σκόλα (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Έμεινε Κίνα ο Σκόλα (pic)
Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε και η αποστολή της Αργεντινής αναχώρησε δίχως τον Λουίς Σκόλα, ο οποίος έμεινε στην Κίνα.

Η Αργεντινή έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας όμως δεν κατάφερε να τελειώσει τη δουλειά αφού το εμπόδιο της Ισπανίας αποδείχτηκε απροσπέλαστο στον τελικό.

Η «αλμπισελέστε» κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η αποστολή επέστρεψε στη βάση της με ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ όπου οι Λαπροβίτολα, Καμπάτσο, Μπρουσίνο, Γκαρίνο, Ντεκ και Βιλντόζα πέταξαν για Ισπανία ώστε να ενσωματωθούν στις προετοιμασίες της Ρεάλ Μαδρίτης, της Σαραγόσα και της Μπασκόνια.

Στο μεταξύ, η ομοσπονδία μπάσκετ της Αργεντινής ενημέρωσε ότι ο Λουίς Σκόλα δεν ακολούθησε την αποστολή αλλά έμεινε στην Κίνα, δίχως να αποκαλύπτει παραπάνω λεπτομέρειες.

Σημειωτέον, ο μεγάλος Αργεντινός έπαιξε μπάσκετ την τελευταία διετία στην Κίνα με τους Shanxi Brave Dragons (2017-18) και τους Shanghai Sharks (2018-19).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.