Καμπάτσο: «Δεν ξέρω που θα φτάσουμε, αλλά το απολαμβάνουμε» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Καμπάτσο: «Δεν ξέρω που θα φτάσουμε, αλλά το απολαμβάνουμε» (vid)
Χαρούμενος ο Φακούντο Καμπάτσο για την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μίλησε για την... μικρή επιτυχία της ομάδας του.

Ο 28χρονος γκαρντ ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για να νικήσουμε μια ομάδα όπως η Σερβία. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην χάσουμε κατοχή, να μην κάνουμε λάθη. Η ομαδική προσπάθεια ήταν πολύ καλή. Ο πρώτος στόχος μας ήταν τα ημιτελικά. Ξέραμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε ένα παιχνίδι όπως σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το ενδεχόμενο παιχνίδι με τις ΗΠΑ υποστήριξε: «Δεν σκεφτόμασταν τον αντίπαλό μας. Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να απολαύσουμε αυτή τη νίκη. Είμαστε πολύ νέα ομάδα με έμπειρους ηγέτες».

Για τα λεγόμενα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, για το αν μπορεί να έχει ανάλογο ρόλο με του Τζινόμπιλι και η Αργεντινή να γίνει «χρυσή» ξανά σχολίασε: «Σέβομαι πολύ τον Τζότζεβιτς, είναι μεγάλος κόουτς. Παραλίγο να παίξω μαζί του. Δεν ξέρουμε ακόμα. Είμαστε πολύ νέα ομάδα, που μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν ξέρω που θα φτάσουμε, αλλά απολαμβάνουμε την διαδικασία».