Μπουρούσης: «Να βάλουμε τον κώλο μας κάτω να πάμε ψηλά»! (gTV)

Μπουρούσης: «Να βάλουμε τον κώλο μας κάτω να πάμε ψηλά»! (gTV)
O αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης εξήγησε στο gazzetta.gr τους λόγους που δεν πρέπει να πέσουν όλα τα φώτα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μίλησε για το παράπονο και την στεναχώρια των τελευταίων 10 χρόνων μακριά από τα μετάλλια.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν είναι μόνο ο παλιός, ο πιο έμπειρος της Εθνικής ανδρών. Είναι πολλά περισσότερα. Ουσιαστικά είναι το πρόσωπο που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον της «γαλανόλευκης».

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δήλωσε ξανά «παρών» στο εθνικό κάλεσμα κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντας το πιο κουραστικό ταξίδι μεταξύ των μελών της Εθνικής μπαίνοντας στο αεροπλάνο από την Κίνα με προορισμό την Ευρώπη και βάζοντας το λιθαράκι του στην πρόκριση, πολλές φορές μόνο για ένα ματς!

Πλέον ο κάπτεν της ελληνικής ομάδας ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Κίνα όπου αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια και μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr, τονίζοντας με νόημα πως η τελευταία ομάδα που κέρδισε τους Αμερικανούς ήταν η Ελλάδα και κάνοντας ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απουσία από τις διακρίσεις τα τελευταία 10 χρόνια.

Συνέντευξη: Γιάννης Σταυρουλάκης
Επιμέλεια: Μίνα Ρήγα