Επική ανατροπή στο NCAA και πρόκριση για Nevada μετά από 14 χρόνια! (vids)

Επική ανατροπή στο NCAA και πρόκριση για Nevada μετά από 14 χρόνια! (vids)

bet365

Οι παίκτες του Nevada μέσα σε περίπου 10 λεπτά ανέτρεψαν το -22 και επικράτησαν του Cincinnati με 75-73, για να προκριθούν στους «Sweet 16» μετά από 14 χρόνια!

Απίστευτο φινάλε σε αγώνα του NCAA!

Το Nevada (Νο.7) νίκησε το Cincinnati (Νο.2) με 75-73 και πέρασε στην επόμενη φάση (είχε να βρεθεί στο «Sweet 16» από το 2004).

Για να γίνει, όμως, αυτό, χρειάστηκε να επιστρέψει από το -22 (43-65) που ήταν στο 11:34, κάτι που πρόκειται για την δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή στα χρονικά του κολεγιακού πρωταθλήματος!

Με σερί 16-0, δύο κρίσιμα σουτ λίγο πριν το φινάλε και «σκυλίσια» άμυνα στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι τα κατάφεραν και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τους γηπεδούχους να κρατούν τα κεφάλια τους, μην μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Για τους νικητές, ο Κόντι Μάρτιν είχε 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Από την άλλη, ο Τζέικομπ Έβανς μέτρησε 19 πόντους και πήρε 7 ριμπάουντ.

No. 7 Nevada comes back from down 22 to upset No. 2 Cincinnati.

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα