«Η μπάλα στα χέρια του Γιάννη»

«Η μπάλα στα χέρια του Γιάννη»

Gazzetta team
«Η μπάλα στα χέρια του Γιάννη»

bet365

Ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Μπακς, Τζον Χάμοντ, τόνισε με δηλώσεις του πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει να κάνει κουμάντο στην επίθεση των «Ελαφιών».

Την περασμένη σεζόν ο Τζέισον Κιντ πήρε την απόφαση να του αναθέσει τα καθήκοντα του πλέι μέικερ όταν Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς τέθηκε εκτός μάχης και τον είδε να κάνει πράγματα και θαύματα.

Αυτό όπως είπε ο Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας του Μιλγούοκι δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Τζον Χάμοντ κατά την παρουσίαση του Θον Μέικερ ρωτήθηκε τι θα γίνει με τον Γιάννη όταν επιστρέψει στη δράση ο Κάρτερ-Ουίλιαμς και υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

«Το να παίξει ο Γιάννης πλέι μέικερ ήταν κάτι που σκεφτόταν ο Τζέισον από την πρώτη στιγμή που τον είδε. Όταν προέκυψε αυτός ο τραυματισμός του δόθηκε η ευκαιρία να υλοποιήσει το όραμα του και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Φυσικά μπορούν να συνυπάρξουν με τον Μάικλ. Άλλωστε κάποιος πρέπει να μαρκάρει τον αντίπαλο πλέι μέικερ και δεν μπορούμε να χαραμίσουμε τον Γιάννη τραβώντας τον μακριά από το καλάθι στην άμυνα. Στην επίθεση εννοείται πως την περισσότερη ώρα η μπάλα θα βρίσκεται στα χέρια του», ανέφερε ο Χάμοντ.

 

NBA Τελευταία Νέα