Πέλικανς - Σπερς 117-121

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς - Σπερς 117-121

bet365

Παρότι ο Ζάιον Ουίλιαμσον έκλεψε την παράσταση με την μαγική του 4η περίοδο, οι Σπερς κατάφεραν να φύγουν νικητές από τη Νέα Ορλεάνη επικρατώντας των Πέλικανς με 121-117.

Για τρεις περιόδους έδειχνε να είναι το πιο αδιάφορο παιχνίδι της βραδιάς, καθώς και οι Σπερς είχαν τον έλεγχο, αλλά και κυρίως ο Ζάιον Ουίλιαμσον στο ντεμπούτο του στον μαγικό πλανήτη του NBA, ήταν το λιγότερο κακός με μόλις 5 πόντους. Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο πάντως τα είδαμε όλα, είδαμε το νούμερο 1 του draft να κάνει φοβερά πράγματα και να πετυχαίνει σε περίπου 4 λεπτά 17 πόντους με 4/4 τρίποντα, να βάζει μπροστά την ομάδα του, αλλά να βγαίνει και τα «σπιρούνια» να παίρνουν τη νίκη με 121-117.

Μια ήττα που κανέναν στους Πέλικανς δεν θα «χαλάσει» από την στιγμή που ο νεαρός πάουερ φόργουορντ είχε τέτοια εικόνα σε μόλις λιγότερο από μισό δωδεκάλεπτο. Ουσιαστικά θα λέγαμε πως και οι δύο ομάδες φεύγουν με χαμόγελα από το ματς αυτό. Οι νικητές γιατί έφτασαν στο 19-23 συνεχίζοντας την μάχη για τα playoffs και οι ηττημένοι γιατί ελπίζουν πως με τέτοιον Ουίλιαμσον το μέλλον θα είναι καλύτερο. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Όλντριτζ με 32 πόντους και 14 ριμπάουντ με τον ΝτεΡόζαν να τον ακολουθεί με 20. Για τους ηττημένους οι Ουίλιαμσον και Ίνγκραμ είχαν από 22 και ο Μπολ πρόσθεσε 14.

 

NBA Τελευταία Νέα