Ουόκερ: Αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του! (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Ουόκερ: Αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του! (vids)

bet365

Εννέα χρόνια στο ΝΒΑ, ο Κέμπα Ουόκερ δεν είχε αποβληθεί ποτέ από παιχνίδι... Μέχρι τώρα!

Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο παίκτης των Σέλτικς εκνευρίστηκε, όταν ο ΛαΜάρκους Όλτριτζ τού έκανε φάουλ και οι διαιτητές άφησαν την φάση να συνεχιστεί, δίνοντας έπειτα φάουλ του Τάις στον Ουάιτ.

Τότε κινήθηκε στο μέρος του διαιτητή Σκοτ για να ζητήσει το λόγο και ο ίδιος τού έδωσε δύο τεχνικές ποινές με... συνοπτικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα να αποβληθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του από παιχνίδι, ενώ ένας οπαδός πέταξε μπύρα στο παρκέ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Νόμιζα πως φέρθηκα καλά. Σκέφτηκα πως ο διαιτητής έχασε τη φάση. Είπα την άποψή μου και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ίσως ένιωσε πως είπα λίγα περισσότερα. Ήταν στο χέρι του να πάρει μια απόφαση και την πήρε», ανέφερε ο Ουόκερ, που το «that was a f**ing foul, man», που ξεστόμισε, έφερε την δεύτερη τεχνική.

Επίσης, πρόσθεσε: «Ήταν η πρώτη φορά που αποβλήθηκα στην καριέρα μου. Έχω κερδίσει δυο φορές βραβείο για το αθλητικό μου πνεύμα. Οπότε, ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μια επιείκεια σε μένα. Βλέπω πολύ μπάσκετ, έχω δει παίκτες να κάνουν χειρότερα. Όπως είπα, όμψς, ήταν απόφασή του. Με έβγαλε εκτός και τι μπορώ να κάνω; Απλά να το ξεχάσω σε αυτό το σημείο. Χάσαμε, αποβλήθηκα κι έχουμε άλλο παιχνίδι αύριο. Τώρα πρέπει να δω τι μπορώ να κάνω ενάντια σε μια άλλη ομάδα και να προσπαθήσω να πάρω τη νίκη».

Το γεγονός, πάντως, ότι αποβλήθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα έκανε μεγάλη εντύπωση, καθώς μετά την πρώτη τεχνική, οι διαιτητές αφήνουν ένα εύλογο διάστημα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο δεν έγινε αυτό με τον Ουόκερ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των διαιτητών Ρόντνι Μοτ, το σκριν του Όλντριτζ ήταν κανονικό και ο Ουόκερ τιμωρήθηκε, επειδή χρησιμοποίησε χυδαίο λεξιλόγιο.

 

NBA Τελευταία Νέα