Ράπτορς - Μπλέιζερς 99-101

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς - Μπλέιζερς 99-101

bet365

Με τον Καρμέλο Άντονι να θυμίζει τον παικταρά που όλοι γνωρίσαμε έχοντας 28 πόντους και πετυχαίνοντας και το buzzer beater, οι Μπλέιζερς επικράτησαν μέσα στο Τορόντο των Ράπτορς με 101-99.

Μεγάλο ματς στο Τορόντο, σπουδαία νίκη για τους Μπλέιζερς. Η ομάδα του Πόρτλαντ έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Καρμέλο Άντονι, επικράτησε των Ράπτορς με 101-99 και έφτασε έτσι στο 16-22, με τους... δεινόσαυρους να πέφτουν στο 24-13. Ο αγώνας κρίθηκε στα 3.3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με τον «Μέλο» να πετυχαίνει το buzzer beater και του φιλοξενούμενους να «παγώνουν» ακόμα περισσότερο την πόλη του Καναδά. Μέχρι εκείνο το σημείο ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι παρά τις σημαντικές ελλείψεις. Και ήταν και γιατί ο Λίλαρντ ήταν τραγικός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως και αυτός πέτυχε σημαντικά τρίποντα συμβάλλοντας στην μεγάλη ανατροπή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Καρμέλοι που θύμισε πραγματικά τον παίκτη που όλοι έχουμε θαυμάσει, φτάνοντας τους 28 πόντους, με τον Λίλαρντ να ακολουθεί με 20. Εντυπωσιακός ο Ουαϊτσάιντ ο οποίος είχε 14 πόντους, μάζεψε 16 ριμπάουντ και κυρίως έριξε 7 τάπες. Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους που σε όλο το διάστημα ήταν μπροστά και στο τέλος έχασαν το ματς, ο Λόουρο με 24, ενώ ο Ιμπάκα ακολούθησε με 17.

 

NBA Τελευταία Νέα