Οι Κινγκς είχαν 29 λάθη και πάλι νίκησαν τους Ουόριορς!

Αντωνία Σπανού
Οι Κινγκς είχαν 29 λάθη και πάλι νίκησαν τους Ουόριορς!

bet365

Οι Κινγκς έκαναν ρεκόρ με τα 29 λάθη τους στο ματς κόντρα στους Ουόριορς, με τις δύο ομάδες να έχουν μαζί 50 λάθη, αλλά κατάφεραν με κάποιον τρόπο να κερδίσουν.

Το παιχνίδι των Κινγκς με τους Ουόριορς έληξε 100-79 με την ομάδα του Σακραμέντο να είναι η μεγάλη νικήτρια, αλλά τα λάθη και των δύο να «κλέβουν» την παράσταση στο παρκέ.

Οι Κινγκς έκαναν συνολικά 29 λάθη, που είναι ρεκόρ στην φετινή σεζόν, με τις δύο ομάδες να έχουν μαζί 50 λάθη, αφήνοντας τους προπονητές τους να ψάχνουν λύση.

Ο Κερ σχολίασε: «Κάναμε ένα εκατομμύριο λάθη. Δεν έχω δει ξανά στατιστική με ομάδα να έχει αναγκάσει τον αντίπαλο σε 29 λάθη και να χάνει με 21 πόντους. Είναι σχεδόν αδύνατον να το κάνεις αυτό. Δείχνει πόσο άσχημα παίξαμε. Οι αποφάσεις μας ήταν απαίσιες. Το ένα λάθος, μετά το άλλο και αμυντικά πηγαίναμε πίσω από τα σκριν σε σπουδαίους σουτέρ. Όλων των ειδών λάθη. Ελάχιστη επικοινωνία. Ήταν μια ντροπιαστική ήττα».

Τα 29 λάθη των Κινγκς, μπορεί να συνδυάστηκαν με νίκη, αλλά είναι το ρεκόρ σε ομάδα που νίκησε από το 200 και ήταν τα πιο πολλά για το Σακραμέντο από το 1996.

 

NBA Τελευταία Νέα